Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pozor na člena "standa2002"
-
Maxiczech píše:To GeorgosAc: Podívej, pane řízek. Tohle je evidentně levá, jinak by si to čerpadlo na poště převzal a nemazal by tady veškerou svoji inzerci náhradních dílů. A to, že zrovna ty s ním máš dobré zkušenosti nepospravedlňuje vůbec to, že s ním vyjebal a normálně ho okradl.
Dobře, 5 litrů nejni zdrcující částka. To snad nikoho nepoloží, ale jemu to zřejmě něco řešilo. Je správné, že to tady někdo napsal, a že se to o něm ví.
A to, že by takovejdle zmrd zasloužil minimálně přes držku je taky všem jasný.
Tak až se zase tady někoho budeš zastávat, tak si laskavě vyber někoho normálního a né evidentního podvodníka!
A pokud má to hovado nějakou chřipičku, že nemůže ani na poštu a ty seš si s ním tak jist, že to nebyl záměr, tak pošli poškozenému bůrčáka a vyřeš si to s nemocným Standou sám. Potom před tebou smeknu.
Spochybnit se dá všechno, zvlášť na netu, ale tohle je 100% podvod.
cele to jen prevracis , ja napsal , jen proto ze Standa nema zadne jine stiznosti v inzerci narozdil od jinych , ktere tady ale neresite... normalni clovek to po precteni pochopil. opakuji , ze nesnasim ojeby!!!!
priste drzim hubu ........
-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:Si asi rád protiřečís co? Nesnášíš ojeby?Tak právě se jednoho jebala nesmyslně zastáváš. A pokud jsou tady na fóru nějaké další podvody, tak nechápu, že to sem někdo nevdechne. Je tady ta sekce proto. Nebo se mejlym? Jak máme řešit jiné, jak píšeš horší, když se to o nich neví..
Chlape ty asi fakt neumíš číst, nebo úmyslně vyvoláváš konflikty. Přečti si ještě jednou co Jirka napsal. Rozumnej člověk to pochopil!
Asi takhle. Umím se vžít do situace toho kluka, co přišel před svátkama kvůli nějakýmu šmejdovi z Ostravy vo bůra. A pokud se tady někdo snad snaží zpochybnit to, že ho nemorálně okradl, tak na to zkrátka reaguji. Jinak nic proti AC řízkovi. Určitě to bude v poho chlapík..
Zkrátka ten chachar co ho obral by zasloužil minimálně návštěvu a né zastánce, že se vlastně tolik nestalo..
Zkrátka ten chachar co ho obral by zasloužil minimálně návštěvu a né zastánce, že se vlastně tolik nestalo..

Maxiczech píše:Asi takhle. Umím se vžít do situace toho kluka, co přišel před svátkama kvůli nějakýmu šmejdovi z Ostravy vo bůra. A pokud se tady někdo snad snaží zpochybnit to, že ho nemorálně okradl, tak na to zkrátka reaguji. Jinak nic proti AC řízkovi. Určitě to bude v poho chlapík..
Tak ještě jednou. Přečti si, co Jirka napsal. A ví, o čem mluví...
Jinak, nic proti Tobě...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
na procházení po zádech je dycky čas, víme hovno... třeba mu chybělo 5000 na operaci srdce jeho slepý malý ségry... a nebo dře po nocích na brigádách a dává je postupně dohromady... ale zm*d to je, vo tom žádná... ale abych někomu polechtal nohu pálkou a pak mě za to tahali po soudech za napadení, to za to nestojí... on za 5k dostane půl roku podmínku, někdo z vás za napadení s dejme tomu trvalými následky rok na tvrdo + odškodný... pány policisty moc nemusim a stejně asi nic nevyřešej, ale je to čistá a elegantní metoda... a když nebude nic platná, tak pak vejlet do ostravy... ani ne tak kvůli těm šušníkům, ale z principu...
Tak už mi to nedalo a musím napsat.Pokud sem četl tak po svátcích psal že na štědrý den nemůže na poštu atd. od té doby nic takže je to snad jasné.V této situaci ho omlouvá smrt nebo nemoc ale jelikož zrušil vše své inzerce tak to nebude tak hrozné. Podívej Dresicu jsem ze Vsetína a do Ostravy je to kusek jsem schopen se tam stavit a rozumě sa domluvit nebo sa po domluvě z ogarama seberem a zajedem tam na vílet. Tak jestli chceš pošly ně na něho kontakt třeba do SZ. Toť vše 

Maxiczech píše::Poklona:
Pak dejte kluci vědít. Prosím si o fotečku toho zlodějíčka, abychom mu tady nerozmázli jeho osobní údaje..![]()
Ho nechám inzerovat s fotkou na atlasu a seznamu, syčáka..
Musim se přiklanět k ostatnim že maš jen blbe kecy misto toho aby ses staral o svoje věci a ne o druhe.....Nikdo nevi co se snim stalo ale je to snad jen mezi něma.....nemysliš????
Další..
Nikdo neví, co s sním stalo..
Bylo to asi náhlé, protože stačil stáhnout veškerou svoji inzerci z netu.
Je to lump jak vystřiženej ze žurnálu.
A ty hlody, abych se staral o svoje věci nechápu. Tohle je fórum víš. Tady se řeší úplně všechno. A kdybychom se každej staral jen o to svoje, těžko by někdo někomu mohl být nápomocena tenhle klub by mohl být tak akorát někde v hospodě na zdi.
Neměl by význam, víš?

Nikdo neví, co s sním stalo..

Bylo to asi náhlé, protože stačil stáhnout veškerou svoji inzerci z netu.
Je to lump jak vystřiženej ze žurnálu.
A ty hlody, abych se staral o svoje věci nechápu. Tohle je fórum víš. Tady se řeší úplně všechno. A kdybychom se každej staral jen o to svoje, těžko by někdo někomu mohl být nápomocena tenhle klub by mohl být tak akorát někde v hospodě na zdi.

Neměl by význam, víš?

-
-
Zdravím všechny kdo chápou, že to je prostě kus zmrda....
chtěl jsem mu dát pokoj a neřešit ho, ale čerpadlo se tady na klubu snažím prodat už přes měsíc a starý čerapdlo bez dokladu o repasi je zkrátka neprodejný, čili sem panáčkovi napsal doporučeně takovej "dopis" a do týdne očekávám nějakou odpověď....
pak už se to bude muset řešit...pokud s eprostě nebdue chtít nějak dohodnout, tak myslím, že on o této diskuzi taky ví, tak aby na "to" nedošlo.....
chtěl jsem mu dát pokoj a neřešit ho, ale čerpadlo se tady na klubu snažím prodat už přes měsíc a starý čerapdlo bez dokladu o repasi je zkrátka neprodejný, čili sem panáčkovi napsal doporučeně takovej "dopis" a do týdne očekávám nějakou odpověď....
pak už se to bude muset řešit...pokud s eprostě nebdue chtít nějak dohodnout, tak myslím, že on o této diskuzi taky ví, tak aby na "to" nedošlo.....
-
100RM píše:Hosi, tady na foru sa ziadne akce typu "podivat" domlouvat nebudou. To si reste po icq
Jasně, šmejda, kterej vokrade slušnýho člověka a to ještě úmyslně by se slušnej člověk nezastal. A já si myslím, že slušnej jseš. Já tady na foru BMW budu řešit věci, které se týkají BMW. Chápeš? My se tady můžeme domlouvat na čem chceme, když se to týká BMW, nebo je to snad proti pravidlům fora? To bych se na to podíval !

jirikuchytil píše:100RM píše:Hosi, tady na foru sa ziadne akce typu "podivat" domlouvat nebudou. To si reste po icq
Jasně, šmejda, kterej vokrade slušnýho člověka a to ještě úmyslně by se slušnej člověk nezastal. A já si myslím, že slušnej jseš. Já tady na foru BMW budu řešit věci, které se týkají BMW. Chápeš? My se tady můžeme domlouvat na čem chceme, když se to týká BMW, nebo je to snad proti pravidlům fora? To bych se na to podíval !
Četl sem a plně souhlasím.Nikdo se tu nedomlouvám na žádné trestné činnosti tak nevím o co jde

jirikuchytil píše:100RM píše:Hosi, tady na foru sa ziadne akce typu "podivat" domlouvat nebudou. To si reste po icq
Tak to se teda na cem chcete domlouvat nemuzete, to bych se zase na to podival ja. Me taky samozrejme takovyhle lidi serou, a to neskutecne, ale radsi si takove veci domluvim po SZ, ICQ a podobne. Posledni co potrebujeme je, aby kvuli takovym blbostem se pak resili nasledky vasi akce a podobne. Chapes ? Jestli ne, klidne mi napis SZ a ja ti to rad vysvetlim a snad to sam uznas.
7er. True definition of luxury. Yours.