Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Klopený polygon Kopřivnice

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od Nikita »

JFK píše:Co jsem se později doslechl o Nikitě: jako obvykle se vetřela na podium, kde tancovala parta 13ti letých detí. Moderátor se jí optal cože tu jako chce:) Modří už věděli, škoda že my jsme seděli z doslechu. Prej to byla děsná prdel:) Nikita, že jako by chtěla tancovat, jestli nemají tyč:):):) Moderátor pronesl něco o "nové dajdou" čímž si získal většinu čumilů:) Ještě proběhl minirozhovor, kdy se Nikita moderátorovi mimojiné svěřila, že je členkou BMW KLUBU.CZ. Poté byla vyplonkovaná..., asi tušil že by mohlo dojít i na striptýz:), jako vždy:):):) No, Nikita nikdy nezklame:):):) Jawaku, proč jí nekoupíš nějakou skládací přenosnou tyč, příležitost se vždycky najde...:) :D

Jestli muzu dodat info, tak jsi to trochu spatne pochopil :) nevetrela jsem se tam , ale sla jsem si jen zatancovat, kdyz ty ostatni odesli :) neptala jsem se jestli nemaji tyc, to se me ptal on :) a nova dajdou padla az po tom co jsem dotancovala a to uz ty lidi tam od zacatku byli :) a vypoklonkovana jsem nebyla, sla jsem dobrovolne protoze uz nehrali nic dobryho :wink: aspon se to tam trochu zpestrilo a reprezentace bmwklubu neni nikdy spatna :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#82 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Nikita píše:
JFK píše:Co jsem se později doslechl o Nikitě: jako obvykle se vetřela na podium, kde tancovala parta 13ti letých detí. Moderátor se jí optal cože tu jako chce:) Modří už věděli, škoda že my jsme seděli z doslechu. Prej to byla děsná prdel:) Nikita, že jako by chtěla tancovat, jestli nemají tyč:):):) Moderátor pronesl něco o "nové dajdou" čímž si získal většinu čumilů:) Ještě proběhl minirozhovor, kdy se Nikita moderátorovi mimojiné svěřila, že je členkou BMW KLUBU.CZ. Poté byla vyplonkovaná..., asi tušil že by mohlo dojít i na striptýz:), jako vždy:):):) No, Nikita nikdy nezklame:):):) Jawaku, proč jí nekoupíš nějakou skládací přenosnou tyč, příležitost se vždycky najde...:) :D

Jestli muzu dodat info, tak jsi to trochu spatne pochopil :) nevetrela jsem se tam , ale sla jsem si jen zatancovat, kdyz ty ostatni odesli :) neptala jsem se jestli nemaji tyc, to se me ptal on :) a nova dajdou padla az po tom co jsem dotancovala a to uz ty lidi tam od zacatku byli :) a vypoklonkovana jsem nebyla, sla jsem dobrovolne protoze uz nehrali nic dobryho :wink: aspon se to tam trochu zpestrilo a reprezentace bmwklubu neni nikdy spatna :)

sakra .. vo to sem prisel :-)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od patras Čestný člen »

Nikita píše:

JJ SUPER REPREZENTACE 8) 8) :shock: :oops: :wink:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

LOPOLO píše:sakra .. vo to sem prisel :-)

Já mám dojem, že jsi přišel o skoro celou sobotu :D
Přílohy
Kopřivnice01.jpg
Kopřivnice01.jpg (82.54 KiB) Zobrazeno 1824 x
Smažky.jpg
Smažky.jpg (117.73 KiB) Zobrazeno 1824 x
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

:)
Přílohy
Kopřivnice05.jpg
Kopřivnice05.jpg (93.54 KiB) Zobrazeno 1822 x
Kopřivnice06.jpg
Kopřivnice06.jpg (126.26 KiB) Zobrazeno 1822 x
Kopřivnice07.jpg
Kopřivnice07.jpg (151.44 KiB) Zobrazeno 1822 x
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tady jsme valili do Olomóce do jedné fajn hospody :)
http://test.axonsystems.cz/bmwklub/Dalnice02.mpg
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#87 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Jawak píše:
LOPOLO píše:sakra .. vo to sem prisel :-)

Já mám dojem, že jsi přišel o skoro celou sobotu :D

Neco na tom bude :D
Odpovědět