Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Klopený polygon Kopřivnice
RuDoSh píše:uz jsem premyslel ze bych tam zajel mrknout... ale honit se po tom ovalu se 120citkama netouzim....
Taky netoužím o honičku po okruhu, ale jako záminka k prvnímu srázku roku z klubu je to docela příjemný. Takže zkontaktuj Zlíňáky a okolí, Ostrava a Opava určitě dojede a možná že se chytne i jih Moravy a část Čech. Takových 10 až 15 báwů by se mohlo sejít.

-
- Kontaktovat uživatele:
Georgis píše:RuDoSh píše:uz jsem premyslel ze bych tam zajel mrknout... ale honit se po tom ovalu se 120citkama netouzim....
Taky netoužím o honičku po okruhu, ale jako záminka k prvnímu srázku roku z klubu je to docela příjemný. Takže zkontaktuj Zlíňáky a okolí, Ostrava a Opava určitě dojede a možná že se chytne i jih Moravy a část Čech. Takových 10 až 15 báwů by se mohlo sejít.
mno pochybuju ze ze Zlina pojede nekdo semnou... ale ja doufam dorazim
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
RostaO píše:...no ja bych se mozna nechal ukecat...teda pokud by se zorganizovala nejaka akce, jak bylo tedka Brno. To melo uroven. Ale jen tak tam jet a pak koukat na nejaky Shadovky na okruhu ... dekuji, nemusim!
Abych pravdu řekl, to Brno nebylo úplně ideální, kdybych tam byl déle, tak se najde i lepší tra? (rovná bez jam) Příště, už mám novej plán

Ale jako že jsme to Pšena a já organizovali po telefonu, tak se akce docela zdařila

Myslím, že pokud se nás tam sjede víc, tak určitě podle místní situace a povětrnostních podmínek něco podnikneme

Jawak píše:RostaO píše:...no ja bych se mozna nechal ukecat...teda pokud by se zorganizovala nejaka akce, jak bylo tedka Brno. To melo uroven. Ale jen tak tam jet a pak koukat na nejaky Shadovky na okruhu ... dekuji, nemusim!
Abych pravdu řekl, to Brno nebylo úplně ideální, kdybych tam byl déle, tak se najde i lepší tra? (rovná bez jam) Příště, už mám novej plán![]()
Ale jako že jsme to Pšena a já organizovali po telefonu, tak se akce docela zdařilaK tomu taky přispělo, že jsme tam nebyli 5a půl, jako to na Moravě obvykle bývalo, takže děkuji i účastníkům.
Myslím, že pokud se nás tam sjede víc, tak určitě podle místní situace a povětrnostních podmínek něco podnikneme
Do Kopřivnice bych taky jel.Dá se domluvit odjezd z Brna a někdo ,pokud takový je,se může připojit cestou

-
- Kontaktovat uživatele:
Rosta píše:Jawak píše:RostaO píše:...no ja bych se mozna nechal ukecat...teda pokud by se zorganizovala nejaka akce, jak bylo tedka Brno. To melo uroven. Ale jen tak tam jet a pak koukat na nejaky Shadovky na okruhu ... dekuji, nemusim!
Abych pravdu řekl, to Brno nebylo úplně ideální, kdybych tam byl déle, tak se najde i lepší tra? (rovná bez jam) Příště, už mám novej plán![]()
Ale jako že jsme to Pšena a já organizovali po telefonu, tak se akce docela zdařilaK tomu taky přispělo, že jsme tam nebyli 5a půl, jako to na Moravě obvykle bývalo, takže děkuji i účastníkům.
Do Kopřivnice bych taky jel.Dá se domluvit odjezd z Brna a někdo ,pokud takový je,se může připojit cestou
kvuli kolone bych si dal i zajizdku

Mam pocit, že to ježdění po oválu není podmínka účasti, takže nechápu výmluvi na ježdění po oválu spolu se Shade
Brno jaro/podzim stoji za hovno, protože...., ovál v Kopřivnici stojí za h., protoze..., volné středy v Brně na okruhu stojí za h..., protože... Co někoho donutí někam přijet a zablnout?:) Pokud tam nebudou zdarma děvky a pivo tak asi nic... jo a proplatit cestovní náklady a ubytování, jsem zapoměl

Brno jaro/podzim stoji za hovno, protože...., ovál v Kopřivnici stojí za h., protoze..., volné středy v Brně na okruhu stojí za h..., protože... Co někoho donutí někam přijet a zablnout?:) Pokud tam nebudou zdarma děvky a pivo tak asi nic... jo a proplatit cestovní náklady a ubytování, jsem zapoměl

-
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:Mam pocit, že to ježdění po oválu není podmínka účasti, takže nechápu výmluvi na ježdění po oválu spolu se Shade![]()
![]()
Brno jaro/podzim stoji za hovno, protože...., ovál v Kopřivnici stojí za h., protoze..., volné středy v Brně na okruhu stojí za h..., protože... Co někoho donutí někam přijet a zablnout?:) Pokud tam nebudou zdarma děvky a pivo tak asi nic... jo a proplatit cestovní náklady a ubytování, jsem zapoměl![]()
![]()
tohle myslim ani nema smysl resit...

-
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:JFK píše:Mam pocit, že to ježdění po oválu není podmínka účasti, takže nechápu výmluvi na ježdění po oválu spolu se Shade![]()
![]()
Brno jaro/podzim stoji za hovno, protože...., ovál v Kopřivnici stojí za h., protoze..., volné středy v Brně na okruhu stojí za h..., protože... Co někoho donutí někam přijet a zablnout?:) Pokud tam nebudou zdarma děvky a pivo tak asi nic... jo a proplatit cestovní náklady a ubytování, jsem zapoměl![]()
![]()
tohle myslim ani nema smysl resit...i ty devky by nebyly dost pekne a to pivo dost dobre....
no jedině se dá čekat účast, když proplatíš ty naklady na cestu