Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Klopený polygon Kopřivnice

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Georgis »

RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

uz jsem premyslel ze bych tam zajel mrknout... ale honit se po tom ovalu se 120citkama netouzim.... ;)
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Já tam asi pojedu... ukázat těm laminátovým Schádovkám co je normální auto :)
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Ivo »

taky o tom uvažuju :D
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Georgis »

RuDoSh píše:uz jsem premyslel ze bych tam zajel mrknout... ale honit se po tom ovalu se 120citkama netouzim.... ;)

Taky netoužím o honičku po okruhu, ale jako záminka k prvnímu srázku roku z klubu je to docela příjemný. Takže zkontaktuj Zlíňáky a okolí, Ostrava a Opava určitě dojede a možná že se chytne i jih Moravy a část Čech. Takových 10 až 15 báwů by se mohlo sejít. :wink:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bpytlik »

Ja se budu touhle dobou prohanet nekde s pipinama po alpach :) Skoda ze nikde nemaji nejaky radar, ktery by ukazoval rychlost jak si to clovek rychle sine dolu:)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RuDoSh »

Georgis píše:
RuDoSh píše:uz jsem premyslel ze bych tam zajel mrknout... ale honit se po tom ovalu se 120citkama netouzim.... ;)

Taky netoužím o honičku po okruhu, ale jako záminka k prvnímu srázku roku z klubu je to docela příjemný. Takže zkontaktuj Zlíňáky a okolí, Ostrava a Opava určitě dojede a možná že se chytne i jih Moravy a část Čech. Takových 10 až 15 báwů by se mohlo sejít. :wink:

mno pochybuju ze ze Zlina pojede nekdo semnou... ale ja doufam dorazim
RostaO

#8 Příspěvek od RostaO »

...no ja bych se mozna nechal ukecat...teda pokud by se zorganizovala nejaka akce, jak bylo tedka Brno. To melo uroven. Ale jen tak tam jet a pak koukat na nejaky Shadovky na okruhu ... dekuji, nemusim!
Turbo

#9 Příspěvek od Turbo »

bpytlik píše:Ja se budu touhle dobou prohanet nekde s pipinama po alpach :) Skoda ze nikde nemaji nejaky radar, ktery by ukazoval rychlost jak si to clovek rychle sine dolu:)

Ale maj, jen musis vedet kde. :idea:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

RostaO píše:...no ja bych se mozna nechal ukecat...teda pokud by se zorganizovala nejaka akce, jak bylo tedka Brno. To melo uroven. Ale jen tak tam jet a pak koukat na nejaky Shadovky na okruhu ... dekuji, nemusim!

Abych pravdu řekl, to Brno nebylo úplně ideální, kdybych tam byl déle, tak se najde i lepší tra? (rovná bez jam) Příště, už mám novej plán :)
Ale jako že jsme to Pšena a já organizovali po telefonu, tak se akce docela zdařila :) K tomu taky přispělo, že jsme tam nebyli 5a půl, jako to na Moravě obvykle bývalo, takže děkuji i účastníkům.
Myslím, že pokud se nás tam sjede víc, tak určitě podle místní situace a povětrnostních podmínek něco podnikneme :D
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od bpytlik »

Turbo píše:
bpytlik píše:Ja se budu touhle dobou prohanet nekde s pipinama po alpach :) Skoda ze nikde nemaji nejaky radar, ktery by ukazoval rychlost jak si to clovek rychle sine dolu:)

Ale maj, jen musis vedet kde. :idea:

No tak mluv, gde?
Turbo

#12 Příspěvek od Turbo »

V Rakousku nekolik merenych trati, ale to si asi nemyslel. A pak sjezd s merenim rychlosti. Ski centrum AMADÉ, ale ted si nemuzu vzpomenout, kterej kopec.
Rosta

#13 Příspěvek od Rosta »

Jawak píše:
RostaO píše:...no ja bych se mozna nechal ukecat...teda pokud by se zorganizovala nejaka akce, jak bylo tedka Brno. To melo uroven. Ale jen tak tam jet a pak koukat na nejaky Shadovky na okruhu ... dekuji, nemusim!

Abych pravdu řekl, to Brno nebylo úplně ideální, kdybych tam byl déle, tak se najde i lepší tra? (rovná bez jam) Příště, už mám novej plán :)
Ale jako že jsme to Pšena a já organizovali po telefonu, tak se akce docela zdařila :) K tomu taky přispělo, že jsme tam nebyli 5a půl, jako to na Moravě obvykle bývalo, takže děkuji i účastníkům.
Myslím, že pokud se nás tam sjede víc, tak určitě podle místní situace a povětrnostních podmínek něco podnikneme :D

Do Kopřivnice bych taky jel.Dá se domluvit odjezd z Brna a někdo ,pokud takový je,se může připojit cestou :roll:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od RuDoSh »

Rosta píše:
Jawak píše:

Do Kopřivnice bych taky jel.Dá se domluvit odjezd z Brna a někdo ,pokud takový je,se může připojit cestou :roll:

kvuli kolone bych si dal i zajizdku ;)
jogurt

#15 Příspěvek od jogurt »

urcite dorazim jen asi jeste nebude bawo :((((
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Bombarder »

JFK Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Mam pocit, že to ježdění po oválu není podmínka účasti, takže nechápu výmluvi na ježdění po oválu spolu se Shade :roll: :D

Brno jaro/podzim stoji za hovno, protože...., ovál v Kopřivnici stojí za h., protoze..., volné středy v Brně na okruhu stojí za h..., protože... Co někoho donutí někam přijet a zablnout?:) Pokud tam nebudou zdarma děvky a pivo tak asi nic... jo a proplatit cestovní náklady a ubytování, jsem zapoměl :D :D :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od RuDoSh »

JFK píše:Mam pocit, že to ježdění po oválu není podmínka účasti, takže nechápu výmluvi na ježdění po oválu spolu se Shade :roll: :D

Brno jaro/podzim stoji za hovno, protože...., ovál v Kopřivnici stojí za h., protoze..., volné středy v Brně na okruhu stojí za h..., protože... Co někoho donutí někam přijet a zablnout?:) Pokud tam nebudou zdarma děvky a pivo tak asi nic... jo a proplatit cestovní náklady a ubytování, jsem zapoměl :D :D :D

tohle myslim ani nema smysl resit... :-) i ty devky by nebyly dost pekne a to pivo dost dobre.... ;-)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Bombarder »

k vuli par devkam bych jel asi i do praglu :P :P
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Lukáš »

RuDoSh píše:
JFK píše:Mam pocit, že to ježdění po oválu není podmínka účasti, takže nechápu výmluvi na ježdění po oválu spolu se Shade :roll: :D

tohle myslim ani nema smysl resit... :-) i ty devky by nebyly dost pekne a to pivo dost dobre.... ;-)

no jedině se dá čekat účast, když proplatíš ty naklady na cestu :-( , jinak přijede jen par nadšenců a místních...... jako vždycky
Odpovědět