Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

driftovací sraz! 9.10.2005 - Písek

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#81 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

DC píše:
LOPOLO píše:
DC píše:PS: skvělý :wink:

P.S. se dava pod podpis :wink:

pane uciteli mam to pod svym prvnim a druhym podpisem, jestli ste si neracil vsimnout :roll: :lol:

tak to sem asi slepej :-) ... ale je funny jak se chytas ...
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od DC Výkonná rada »

LOPOLO píše: ... ale je funny jak se chytas ...

já rád, ale ještě víc funny je admin píšící offtopicy 8O :wink:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

DC píše:

to vis, jinej kraj, jinej mrav ... my svobodni duchem na ty pravidla moc nejsme :-)
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od DC Výkonná rada »

LOPOLO píše:
DC píše:

to vis, jinej kraj, jinej mrav ... my svobodni duchem na ty pravidla moc nejsme :-)

ale P.S. bys chtel mit pod podpisem co :?: :lol:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#85 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

DC píše:
LOPOLO píše:
DC píše:[quote="LOPOLO"] ... ale je funny jak se chytas ...

ale P.S. bys chtel mit pod podpisem co :?: :lol:[/quote]

to vis .. mocit chodim na zachod a obsah a formu taky rozlisuju jestli rozumis :D .. radeji mi vysvetli ktery podpisy si mel na mysli.

K tomu Pisku ... je fajn ze se snazis neco udelat ale pokud by to meli bejt "zavody", jak si naznacoval + slalom ( to fakt nevim jak chces poresit ale budis) pak me to az tak moc nezajima. Ja bych si jel proste zajezdit .. jen tak si zablbnout, vyzkouset si co uz umim a co ne. Mno, uvidim co z toho bude a jestli to bude mit smysl. Treba tu Sosnu co jste delali, tam to bylo fajn. Proste se jezdilo pro pobaveni. Skoda ze sem nemel cas zajet do Pisku s vama .. udelal bych nejaky fotky jak to tam vypada. Podle ty fotky z webu se mi totiz zda, ze se tam vejde akorat ta bila dodavka na storc a z kazdy strany zbyde jen par centaku. Jestli by nebylo nakonec vazne lepsi zkusit zase tu Sosnu .. jak to tam s vama vypada? Rozesli ste se ve zlym?
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od DC Výkonná rada »

LOPOLO píše:.. radeji mi vysvetli ktery podpisy si mel na mysli.

K tomu Pisku ... je fajn ze se snazis neco udelat ale pokud by to meli bejt "zavody", jak si naznacoval + slalom ( to fakt nevim jak chces poresit ale budis) pak me to az tak moc nezajima. Ja bych si jel proste zajezdit .. jen tak si zablbnout, vyzkouset si co uz umim a co ne. Mno, uvidim co z toho bude a jestli to bude mit smysl. Treba tu Sosnu co jste delali, tam to bylo fajn. Proste se jezdilo pro pobaveni. Skoda ze sem nemel cas zajet do Pisku s vama .. udelal bych nejaky fotky jak to tam vypada. Podle ty fotky z webu se mi totiz zda, ze se tam vejde akorat ta bila dodavka na storc a z kazdy strany zbyde jen par centaku. Jestli by nebylo nakonec vazne lepsi zkusit zase tu Sosnu .. jak to tam s vama vypada? Rozesli ste se ve zlym?

Podpis:
Text, který může být přidáván do vašich příspěvků
Maximálně 900 znaků

pisek - je to slozity neco presne planovat - zatim vychazim ze zkusenosti ze Sosny, kde už odpoledne jezdil málokdo a ostatní plakali s tim, ze uz nemaj gumu :)
uvidime asi az na miste...
Sosna je ondrův business, k tomu se případně vyjádří sám...
Vena
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Vena »

Toydolls

#88 Příspěvek od Toydolls »

NO teda ja koukam na ty fotky a me se to zda dense uzky! Teda ne,ze bych to umel,ale i tak to by byla moje posledni hodinka :wink:

Nicmene pokud akce probehne, uvitam foto, protoze to je tak na prujezdy :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#89 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Vena píše:http://album.volny.cz/vega2005

skvely .. diky

Mno vypada to uzky a hodne pomaly (myslim zatacky ) ... ale na zakraveni si, proc ne ....
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od DC Výkonná rada »

todle sou jen dolni zatacky - nahore je ta velka, ale soucasne i dost slozita
+ esicko po startovni rovince bude velmi zajimavy

neni to na rychlostni drifty, ale spis na vyzkouseni takovejch zatacek, ktery se vyskytujou v realu, ale bez obrubníků, patníků apod.
Vena
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Vena »

Ja tam snad zajedu a natocim jedno kolo :lol:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Vena píše:Ja tam snad zajedu a natocim jedno kolo :lol:

jasne ale projed to jedno kolo radeji jen na kole, s autem by ses tam nemusel vejít protože je to hrooozne úzký :twisted: :lol:
Vena
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Vena »

Na kolo je ten okruh moc rychlej, radsi to projdu pesky... :mrgreen: :lol: 8)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#94 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

DC píše:
Vena píše:Ja tam snad zajedu a natocim jedno kolo :lol:

jasne ale projed to jedno kolo radeji jen na kole, s autem by ses tam nemusel vejít protože je to hrooozne úzký :twisted: :lol:

mno ja nevim kterej mistr driftu to neukociroval ani v sirsi Sosne :?: :lol: :lol: ... pochop, ze spousta z nas, vcetne me to moc neumi a rozbit si auto nikdo moc nechce, ze jo? ... obzvlas kdyz to neni auto za 50k. Ja uz se k tomu nebudu radeji vyjadrovat a kdyz to bude stat za to tak se prijedu mrknout.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od DC Výkonná rada »

tady to prave bude pomalejsi nez v sosne, tak si nemyslim, ze by mely nastat nejaky extra vylety ven
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#96 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

DC píše:tady to prave bude pomalejsi nez v sosne, tak si nemyslim, ze by mely nastat nejaky extra vylety ven

mno vono tady ani neni moc kam, ze jo :-)

Vsak v pohode ... az si teda udelas nejak jasno v tom co z toho chces vlastne udelat ( slalom, volny jezdeni, zavod, sraz ) tak rekni. Proste to poradne promysli at se to porad nemeni. Ja bych doporucoval, jak sem uz psal, uplne volny jezdeni jako jste to meli v Sosne ale je to samozrejme tvoje vec. Proste si zablbnout a vyzkouset co se bude dat vyzkouset.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#97 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Tak co? Nic z toho nebude?
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od DC Výkonná rada »

všechno bude, jen se protáhla doba vytvoření formuláře

takže:
REGISTRUJTE SE :arrow: ZDE

registrace nebude platná pokud od dotyčné osoby nedostanu zaplacenou požadovanou zálohu do 30.9.2005
peef

#99 Příspěvek od peef »

Určitě bych se tam jel mrknout. Ale driftoval jsem jen v NFS Underground. V reálu jsem to zkoušel jen na sněhu. Na asfaltu bych měl hrozný bobky. A nemám dostatečně silnou káru. Nicméně, jak říkám, určitě bych tam přijel. Písek - Budějce = pár kiláků. Alespoň bych pznal pár "klubáků" :wink:
peef

#100 Příspěvek od peef »

Hned zítra převádím prašule. Jinak- na seznamu zaregistrovaných jsem viděl dnes jen tři osoby. Ale ono se to asi rozjede co? 8)
Odpovědět