Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Česká Třebová-Moravská Třebová -Lanškroun

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Libor-2

#81 Příspěvek od Libor-2 »

Rád bych přijel se mrknout:) konečně by bylo i něco poblíž a rád bych poznal "místní BMW" :D
Keks

#82 Příspěvek od Keks »

brta píše:Takže rande ve dvou lidech s jedním Bramboráčkem...? To je bída kmocháčku, to je bíííídaaaaa..... :?

Nezoufej člověče! Nerad dopředu něco slibuji, ale snad se mi podaří dorazit a bude zas o jednoho víc. Mám ode dneška volno, takže na termínu mi nějak nezáleží. Normálně jezdím Olomouc a ve Třebové jsem ještě nebyl i když to mám blíž, tak proč to nezkusit, že jo :wink:
brta
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od brta »

Ori píše:ahojky všem.. no i když se teď trochu stydim jezdit :oops: tak bych ale samozřejmě přijel :wink: ..Brťa ví proč ..ale pšššt :lol: (ale už vypadá trochu líp:wink: )
jo tak mě by to spíš vyhovovalo až od pondělí..takže teda jsem pro úterý 23.12. v 15hodin ,ju :?:

Brťa ví, Brťa ví, jak je seno voňavý.... Jasan, viděl jsem tě párkrát poslední dny, tak jsem si všiml, že je vše snad na dobré cestě. Doufám, že bude příležitost se od tebe dozvědět víc :)

Borci, ke konkrétním termínům jste se vyjádřili naprosto minimálně. Dovolil bych si tedy, snad se na mě nebudete zlobit, navrhnout konečný termín. Doufám, že se nás přeci jen sjede co nejvíc. Tedy:
Neděle 14 hodin na parkovišti u Lidlu v Moravské Třebové. Chvíli posečkáme na opozdilce, lehunce se projedeme, pak bychom mohli parknout na náměstí a skočit si do Latinské restaurace, mělo by být otevřeno. Hm? Prosím ještě o zpětnou vazbu, protože bych tam nerad trčel nakonec sám 8O
kavanda

#84 Příspěvek od kavanda »

brta píše:
Ori píše:ahojky všem.. no i když se teď trochu stydim jezdit :oops: tak bych ale samozřejmě přijel :wink: ..Brťa ví proč ..ale pšššt :lol: (ale už vypadá trochu líp:wink: )
jo tak mě by to spíš vyhovovalo až od pondělí..takže teda jsem pro úterý 23.12. v 15hodin ,ju :?:

Brťa ví, Brťa ví, jak je seno voňavý.... Jasan, viděl jsem tě párkrát poslední dny, tak jsem si všiml, že je vše snad na dobré cestě. Doufám, že bude příležitost se od tebe dozvědět víc :)

Borci, ke konkrétním termínům jste se vyjádřili naprosto minimálně. Dovolil bych si tedy, snad se na mě nebudete zlobit, navrhnout konečný termín. Doufám, že se nás přeci jen sjede co nejvíc. Tedy:
Neděle 14 hodin na parkovišti u Lidlu v Moravské Třebové. Chvíli posečkáme na opozdilce, lehunce se projedeme, pak bychom mohli parknout na náměstí a skočit si do Latinské restaurace, mělo by být otevřeno. Hm? Prosím ještě o zpětnou vazbu, protože bych tam nerad trčel nakonec sám 8O

hmm, to by asi šlo :wink:
zachy325
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od zachy325 »

no kdyby me to nevyslo tak 27.12 na prumyslove ulici u dinasky jak je pole je provizorne vybudovana trat na nas mitink je nahlaseno 105 stroju,i sidecarcross,4 kolky a crosky.
bude to zacinat kolem pul 10 nebot od 8:30 je prezentace do pula a pak prejezd tam je to celkem mazec takove dobre ukonceni sezony a hlavne prdel tam bude!
kdo chce at dojede je to zdarma :)
Libor-2

#86 Příspěvek od Libor-2 »

zachy325 píše:no kdyby me to nevyslo tak 27.12 na prumyslove ulici u dinasky jak je pole je provizorne vybudovana trat na nas mitink je nahlaseno 105 stroju,i sidecarcross,4 kolky a crosky.
bude to zacinat kolem pul 10 nebot od 8:30 je prezentace do pula a pak prejezd tam je to celkem mazec takove dobre ukonceni sezony a hlavne prdel tam bude!

to jako tady ve Svitavách??? taková akce...to si nemůžu nechat ujít 8)
roske-e36

#87 Příspěvek od roske-e36 »

nedele by byla super, prijedem asi tak 2
roske-e36

#88 Příspěvek od roske-e36 »

kolik vas asi tak bude?
brta
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od brta »

roske-e36 píše:kolik vas asi tak bude?

I s Tebou to vypadá tak na šest aut. To není tak špatný, bude fajn poznat další Baworáky z okolí, klidně i širšího :)
roske-e36

#90 Příspěvek od roske-e36 »

ok,ono kdyby jsme tam byli jenom 3 tak by to bych takovej hodne malej mini sraz,tak zitra ve 2,muzes mi na sz cislo na mobil,kdyby jsme to tam nemohli najit?dik
metaljohn

#91 Příspěvek od metaljohn »

zachy325 píše:no kdyby me to nevyslo tak 27.12 na prumyslove ulici u dinasky jak je pole je provizorne vybudovana trat na nas mitink je nahlaseno 105 stroju,i sidecarcross,4 kolky a crosky.

Tak to se každopádně dojdeme s Liborem podívat :P
m.deejay

#92 Příspěvek od m.deejay »

...mě to bohužel nevyjde, tak někdy jindy... :)
metaljohn

#93 Příspěvek od metaljohn »

Zachy: A kdo tam bude ze zdejších?
brta
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od brta »

Ahoj kluci, co se takhle zase sjet v Mor. Třebové u Lidlu, třeba na téma "povídání o vánočních dárcích". Např. v neděli 18.1.2008 v 15 hodin? :wink:
Libor-2

#95 Příspěvek od Libor-2 »

Návrh to špatný není :wink: ale metaljohn asi nebude moct a sám s neBMW se stydím :oops: ze Svitav se nikdo nehlásí? Zachy? :D
brta
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od brta »

Jestli ti v žilách koluje modrobílá krev, tak přijeď klidě bez vrtulky, třeba s bleskem, piczou, hvězdičkou, okřídleným šípem....nebo čím jezdíš, budem dělat, jakože nic a mluvit o tom nebudeme :wink:
Ori, kdyby jsi chtěl náhodou svézt, moc rád tě vezmu s sebou!
Libor-2

#97 Příspěvek od Libor-2 »

Tak mi to stejně nevyjde :( to jen že jsem se tady chvástal 8) příště snad dojedeme s metaljohnem kouknout na vaše stroje tady z okolí..tady ve Svitavách to je na BMW srazy mrtvý a nebo o nich nevím a že tady je BMW :!:
brta
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od brta »

No, tak já bych tuto neděli zrušil, protože jak vidíš, krom Tebe se stejně nikdo neozval. Zatím jsme se zde domluvlili dvakrát a vždy se sjeli v počtu kolem pěti aut, takže už taková příjemná miniakcička, je s kým pokecat a tak. Přijeli kluci od Lanškrouna a Ústí nad Orlicí.... Jen přemýšlím, jestli tomu dát formu pravidelných setkání....? Kdo byste jezdili?
metaljohn

#99 Příspěvek od metaljohn »

brta píše:No, tak já bych tuto neděli zrušil, protože jak vidíš, krom Tebe se stejně nikdo neozval. Zatím jsme se zde domluvlili dvakrát a vždy se sjeli v počtu kolem pěti aut, takže už taková příjemná miniakcička, je s kým pokecat a tak. Přijeli kluci od Lanškrouna a Ústí nad Orlicí.... Jen přemýšlím, jestli tomu dát formu pravidelných setkání....? Kdo byste jezdili?

Pokud by byla účast, tak bych jezdil fotit :) Ale nemám BMW, takže moje (ne)přítomnost se ztratí :)
Ori

#100 Příspěvek od Ori »

jejda až teď jsem zjistil že se tu píše... jo klidně bych došel pěšky a nebo bys mě mohl svíst..to by bylo fajn.. ale v tu neděli stejnak jdu v 9večer do práce na noční..bych mohl jen na chvili.. kdyžtak nahoďte další víkend..
Odpovědět