hele to jsu tady jedinej komu bmwklub.cz od cca pondelka nejel??? vzdycky jak jsem to zkousel me to prehodilo na axonsystems.cz nebo me to vyfaklo uplne uz na urovni dns ze neni dostupny ... tomu kurwa rikam dostupnost, s tim by se nechlubili ani v albanii
doufam ze vypadek byl aspon spojen s presunem na jinej vykonejsi a spolehlivejsi server
xsun píše:hele to jsu tady jedinej komu bmwklub.cz od cca pondelka nejel??? vzdycky jak jsem to zkousel me to prehodilo na axonsystems.cz nebo me to vyfaklo uplne uz na urovni dns ze neni dostupny ... tomu kurwa rikam dostupnost, s tim by se nechlubili ani v albanii
doufam ze vypadek byl aspon spojen s presunem na jinej vykonejsi a spolehlivejsi server
No v neděli mi to nejelo vůbec a jinak to od pondělka blbne pořád, hlavně večer
xsun píše:hele to jsu tady jedinej komu bmwklub.cz od cca pondelka nejel??? vzdycky jak jsem to zkousel me to prehodilo na axonsystems.cz nebo me to vyfaklo uplne uz na urovni dns ze neni dostupny ... tomu kurwa rikam dostupnost, s tim by se nechlubili ani v albanii
Nejelo to od večera celou noc až do rána.
jako ja se sem fakt od nedele nedostal a to jsem to zkousel nekolikrat denne .. asi jsem mel vzdycky stesti se strefit do ty doby kdy to nejelo .. to ale dostupnost serveru neomlouva ...
papyk píše:[quote="xsun"]hele to jsu tady jedinej komu bmwklub.cz od cca pondelka nejel??? vzdycky jak jsem to zkousel me to prehodilo na axonsystems.cz nebo me to vyfaklo uplne uz na urovni dns ze neni dostupny ... tomu kurwa rikam dostupnost, s tim by se nechlubili ani v albanii
Nejelo to od večera celou noc až do rána.
jako ja se sem fakt od nedele nedostal a to jsem to zkousel nekolikrat denne .. asi jsem mel vzdycky stesti se strefit do ty doby kdy to nejelo .. to ale dostupnost serveru neomlouva ...[/quote]
Ani nevím,že to nejelo. Až včera+noc. Asi jsem měl opačný štěstí jak ty.
Omfg číslíčka....... Ty výpadky jsou furt. Třeba 5min,20min,atd.. a už mě to celkem sere Nevím,kde je chyba,neviním z toho tebe skautíku,ale řešit by se to už mělo. Je to tu rozebíraný furt dokola...
Fenri píše:Omfg číslíčka....... Ty výpadky jsou furt. Třeba 5min,20min,atd.. a už mě to celkem sere Nevím,kde je chyba,neviním z toho tebe skautíku,ale řešit by se to už mělo. Je to tu rozebíraný furt dokola...
resi se to neboj, tento tyden to snad uz pojede nekde jinde.
jinak vzhledem k tomu ze ten server je muj, vim kdy to jede a kdy ne. a pokud mas bezne nejake vypadky, tak urcite nejsou na serveru.
Mě se taky často stává že se nemůžu připojit na stránku bmwklubu a nebo najednou chci přepnou na jinej příspěvek a napíše mi to stránku nelze zobrazit no a pak třeba za 30min to jde a takhle to je dost často.A přitom připojení k netu mi frčí a jiné stránky o.k.
Fenri píše:Omfg číslíčka....... Ty výpadky jsou furt. Třeba 5min,20min,atd.. a už mě to celkem sere Nevím,kde je chyba,neviním z toho tebe skautíku,ale řešit by se to už mělo. Je to tu rozebíraný furt dokola...
resi se to neboj, tento tyden to snad uz pojede nekde jinde. jinak vzhledem k tomu ze ten server je muj, vim kdy to jede a kdy ne. a pokud mas bezne nejake vypadky, tak urcite nejsou na serveru.
Jo,mám výpadky pouze Bmwklub.cz. Ostatní weby mi jdou v pohodě. Jasně,chyba je u mne Jako sorry,ale tohle je zajímavý tvrzení.
btw 3.-4. 11. přes noc to podle tebe šlo,nebo ne ?