párkrát jsem měl možnost řídit starší Flying Spur / 2012/ a na tu W12 moc není co říct. Jinak ty starší UK introše mě moc nebraly, ale svezení je to monstrózní.
ja tu dvojmistnou miluju, mam jeste jednu sedacku v treti rade vetsinou tam sedi kocky, a krasne tam clovek muze chodit... no a kdyz jedu dalky a uz me to sere tak ridi stara a ja se do ty ulicky natahnu a chrapu jak v posteli
540david to je ta druhá generace co se dělala i jako shooting brake? Ta se mi líbí hodně, ale je to čtyřmístný.
My máme od včerejška doma služební Range Rover Velar, večer jsem v tom jel prvních 15km jako spolujezdec a zatim teda tragédie.
Nechápu jak za to někdo může dát 60 000 a víc euro.
Jojo 2g. První je kromě AMG srandovní auto. Tohle je sedan, veliká výbava a Designo verze. LED světla svítí neskutečně, auto jede lépe a rychleji než E61 550i za kterou to vyměnil a dal tchanovi. Je to mírně upravený na 230 KW a 700nm. Co mě šokovalo byla spotřeba. Praha - Železná Ruda 8.6. Dálnice 230, okreska 140. Cesta zpět v provozu bez předjíždění a dálnice 130 jelo za 6.1. Nemohl jsem věřit. Když s tím začal jezdit tak si myslel, že blbě ukazuje, ale několik nádrží do plna a odchylka je minimální. Motor je o světelné roky spolehlivější než 3.0d od BMW... bohužel.
Mordor to opravdu je, ale priznam se ze kdybych mel moznost volby asi bych naskocil do te s-klady. Je memu estetickemu citeni tak nejak bliz. Mozna nazivo by to bylo jinak, nikdy jsem ty ameriky zblizka nevidel. Jen par mustangu a ty mne teda dost nepresvedcily
540david píše:Jojo 2g. První je kromě AMG srandovní auto. Tohle je sedan, veliká výbava a Designo verze. LED světla svítí neskutečně, auto jede lépe a rychleji než E61 550i za kterou to vyměnil a dal tchanovi. Je to mírně upravený na 230 KW a 700nm. Co mě šokovalo byla spotřeba. Praha - Železná Ruda 8.6. Dálnice 230, okreska 140. Cesta zpět v provozu bez předjíždění a dálnice 130 jelo za 6.1. Nemohl jsem věřit. Když s tím začal jezdit tak si myslel, že blbě ukazuje, ale několik nádrží do plna a odchylka je minimální. Motor je o světelné roky spolehlivější než 3.0d od BMW... bohužel.
No, obcas sleduju nektera videa z http://service-mercedes.cz/ a serou se tam prevodovky 7g tronic a kroutej hlavy i praskaj bloky u 350 CDI, takze zadny terno.