Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
- vlastnemec
Co se týče hovorů u JaraXe, no mě telefon taky živí, ale co je moc to je moc, když jsme se jebali s mechatronikem tak za cca hodinu měl těch hovorů 20-30, s mojí povahou bych všem poslal číslo na pevnou a mobil zahodil.
Jinak stěžovat si nemůžu, když neveme, tak zpět volá a vždy se snaží maximálně vyhovět a ještě tady v okolí je jedem mamlas "automechanik" a když jsem slyšel co neustále vyzvídal asi 20hovory možná více tak by jste se mu nedivili, že sem tam nebere, nebo některé odstřihl úplně.
Jinak stěžovat si nemůžu, když neveme, tak zpět volá a vždy se snaží maximálně vyhovět a ještě tady v okolí je jedem mamlas "automechanik" a když jsem slyšel co neustále vyzvídal asi 20hovory možná více tak by jste se mu nedivili, že sem tam nebere, nebo některé odstřihl úplně.
Jaraxi : Měl by jsis zařídit dílnu kde bude sekretářka vyřizovat objednávky a podobně a dva BMW mechaniky k ruce. Takto budeš na roztrhání.
Hlavně ty mechaniky nějaké šikovné co BMW rozumí a pojistit si je smlouvou jinak .... to jistě víš jak to chodí.
Právě to je problém pár lidí na klubu jsou šikovní a umí ale prostě jsou tak vytížení že nedokáží pracovat a ještě u toho několik hodin vyřizovat hovory ... to prostě nejde.
Hlavně ty mechaniky nějaké šikovné co BMW rozumí a pojistit si je smlouvou jinak .... to jistě víš jak to chodí.
Právě to je problém pár lidí na klubu jsou šikovní a umí ale prostě jsou tak vytížení že nedokáží pracovat a ještě u toho několik hodin vyřizovat hovory ... to prostě nejde.
Filozof píše:Jaraxi : Měl by jsis zařídit dílnu kde bude sekretářka vyřizovat objednávky a podobně a dva BMW mechaniky k ruce. Takto budeš na roztrhání.
to jako nevím kdo by tu sekretářku platil, navíc díly ti sekretářka těžko objedná,
mechanika mám moooc šikovného, za toho bych dal ruku do ohně, dalšího takového neseženu, no a dalšího mechanika už bych neměl kám dát, to už by chtělo novou dílnu.
to je aso ten největší kámen úrazu, si myslím. Najít kvalitní lidi, kterým dáš důvěru a nebudeš je muset kontrolovat (sám to znám z jiného oboru). Nehledě i na to, že JaraXovi určitě nevolají lidi na objednání a dost často chtějí s JaraXem mluvit osobně. Tudíž je to v podstatě k ničemu...Filozof píše:...Měl by jsis zařídit dílnu kde bude sekretářka vyřizovat objednávky a podobně a dva BMW mechaniky k ruce. Takto budeš na roztrhání.
Hlavně ty mechaniky nějaké šikovné co BMW rozumí a pojistit si je smlouvou jinak .... to jistě víš jak to chodí...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
tak mě napadlo. Nechceš si zřídit placenou linku ? Pak by se ty hovory rychle vyřizovali
Za každou započatou minutu alespoň 50kč to bys byl celkem bohatý člověk a měl by ten hovor smysl.
Případně zřídit druhý telefon kde budou rady a pomoc prostě zpoplatněná.
Pak to tolik člověka neštve když ví že má 50-100kč za radu.

Případně zřídit druhý telefon kde budou rady a pomoc prostě zpoplatněná.
Pak to tolik člověka neštve když ví že má 50-100kč za radu.

to právě řeším, ta robotická huba bude umět dve funkce, bud objednat člověka přímo na servis, řekne kdy by mohl a následně už se mu pak ozvem a někam si ho zařadíme, no a a pokud bude člověk chtít radu, tak zmáčkne nějaky číslo, ono se to přepojí na linku kde bude platit třeba 30kč za minutu a muže se vesele ptát.
mě se normálně stává že mi člověk volá a chce poradit, poradím každýmu a rád, ale když už ten hovor má přes 20minut a ten člověk se furt vyptává tak jsem z toho už nasranej, hlavně když vedle mě třeba stojí mechanik a něco potřebuje.
mě se normálně stává že mi člověk volá a chce poradit, poradím každýmu a rád, ale když už ten hovor má přes 20minut a ten člověk se furt vyptává tak jsem z toho už nasranej, hlavně když vedle mě třeba stojí mechanik a něco potřebuje.
- vlastnemec
JaraX píše:103 litru nafotím, nic menšího tam nikdo nechtěl,
Tak tady jsou fotky plynu od JaraXe, já max. spokojenost.
- Přílohy
-
- lpg6.jpg (51.26 KiB) Zobrazeno 985 x
-
- lpg5.jpg (58.39 KiB) Zobrazeno 985 x
-
- lpg7.jpg (80.16 KiB) Zobrazeno 985 x
-
- lpg4.jpg (51.78 KiB) Zobrazeno 985 x
-
- lpg3.jpg (72.51 KiB) Zobrazeno 985 x
-
- lpg2.jpg (74.35 KiB) Zobrazeno 985 x
-
- lpg1.jpg (70.96 KiB) Zobrazeno 985 x
díky na fotky. Dno kufru je tedy docela zvednuté, takže asi ta dřevěná podlážka co byla nad rezervou, tu tam teď nemáš a na dně kufru je jen ten kobereček?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
samozřejmě že ne, ale přeci jen, když vidím to "vlnu" na podlaze kufru a to se mi to nelíbí. Toroid pevný je, ale je vyšší než normální dno, takže se v kufru vytvoří nerovný povrh, čehož bych se chtěl vyvarovat. Samozřejmě na druhou stranu bych rád co největší nádrž... Prostě musím najít přijatelný kompromis, to je celéJaraX píše:pevné to je hodně, nebo ti 4mm plech nepřijde dost pevnej?

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
JaraX píše:ta podlážka se tam už nevejde, to je prostě dan za tu 103 litrovou nádrž,
Nádrž z Pšonskej?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- vlastnemec
Dej mi chvíli času a kufr bude rovnej a nic nepoznáš, je to jenom o tom si trochu pohrát, potom dám šablonu JaraXovi, čtrnáct litrů je rozdíl 100km dojezd a to už je dost a stojí za to. A co dneska z polska není, já ho mám za humny u nás italské kování zaplatím 120 a to stejné italské v polsku 80, vana ravak u nás 13tis v polsku 8.5tis a tak je se se vším.
Já bych do 7er když tam vleze 103litru toroid menší jistě nechtěl. A ty 2cm se podle mě dají řešit podložkou a bude podlaha rovná.
Hlavně bez plováku at se tam těch 100litru LPG opravdu vleze. To je pak paráda hlavně když člověk jede dálku třeba řecko nebo chorvatsko apod. nemusí tankovat co 500-600km ale třeba 800-900km udělá nebo i více podle spotřeby. Řešit nad ránem v Madarsku kde vezmu LPG nepřeji nikomu zažít když otevírají třeba v 6h ráno.
Viděl jsem 7er a borec tam dal snad jen kolem 65litru do toroidu to mi přišlo směšný kolik na to asi dojede. Asi nějaká 80L nádrž. plus plovák a 20procent rezerva.
Hlavně bez plováku at se tam těch 100litru LPG opravdu vleze. To je pak paráda hlavně když člověk jede dálku třeba řecko nebo chorvatsko apod. nemusí tankovat co 500-600km ale třeba 800-900km udělá nebo i více podle spotřeby. Řešit nad ránem v Madarsku kde vezmu LPG nepřeji nikomu zažít když otevírají třeba v 6h ráno.
Viděl jsem 7er a borec tam dal snad jen kolem 65litru do toroidu to mi přišlo směšný kolik na to asi dojede. Asi nějaká 80L nádrž. plus plovák a 20procent rezerva.