Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Travison

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#961 Příspěvek od Travison »

neee mě se to nemlží, právě na odmlžení to funguje luxusně, ale prostě to hučí fur jak kráva naplno..
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#962 Příspěvek od Snejk »

protoze ti radi kraviny.. zadny auto. zasadne ne auto.. dneska rano sem to z prdele po letech zmacknul a stacilo mi... srackovej debilni vetrak na plny koule rusill moji logic7 seanci ...

zasadne ofuky manualne naplno vsechny krom okna (staci 50%)
automatickej vnitrni okruh a klima zapnuta
a teplota podle soudruha... proste jen otocit na zimu a je zima... otocit na teplo a je teplo.
a to nejdulezitejsi... vetrak.. spolujezdec na minimum, a na ridice 1/3... je to tichounke a krasne topi...

dokud se to neohreje nez prepne na plyn (30-40st) tak to stejne nema cenu mit naplno (i auto soft) aby to kradlo teplo motoru a ten oddaloval prepnuti a stejne netopil

rano vyjizdim a mam to na minimum oboji vetraky.... jedu asi 0,5km a uz to prepne na plyn a zacne topit, tak pridam na tu 1/3 a kdyz sem zmrzlej tak na 1/2 (porad pokud je spolujezdec vypnuty tak relativne ticho) a az uz je mi vedro (po par km) tak stahuju na vetrak na tu 1/3 (na jizdu skvele, vezu si teplo a zaroven mam startovaci pozici pro dalsi den... kdy se opakuje vyjizdeni s 1/3 vetrakem co zbytecne krade teplo aby se to neprepinalo brzo)

tolik asi ke klime.. .funguje to skvele, nemas problem..
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#963 Příspěvek od JaraX »

já mám jen auto, auto a nemužu si stěžovat, chvilku při zahřátí to fouká, ale pak už nic nevím.
že bych točil furt kolečkama, to se mi fakt nechce.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#964 Příspěvek od Snejk »

no hele ja to dneska pustil a auto bych nakopal proste doprdele... to tvoje chvilku to fouka muzes pouzít tak na cestu praha-mnichov ale ne ze jedu 5km do prace a z toho to 4km chvilku fouka, pak jedu 2km do bmw a chvilku to 2km fouka, pak jedu do elitu a chvilku to 2km fouka, pak jedu do kelly a chvilku to 4km fouka a pak jedu.... no ja bych to chvilku fouka desetkrat denne rozkopal uplně dopíči vyrval bych logica kteryho bych ani jednou neslysel a zapalil bych nejdriv ten vetrak, pak to tlacitko auto extra, pak cely auto a pak sebe bych pobodal.... jedu s tim autem 10x denne nekam a nechci poslouchat ten zpicenej vetrak... chci si poslechnout 1-3 pisnicky logica a relaxovat u toho... odpocivat, meditovat... a ne poslouchat vyjebanej vetrak...
zzeli

#965 Příspěvek od zzeli »

:lol:
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#966 Příspěvek od Snejk »

no me to jaraxovo chvilku fouka malem zfouklo z gauce... ja bych to chvilku fouka fakt zachvili ritualne upalil a sebe pobodal :lol:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#967 Příspěvek od matiz »

Radsi se kurwa ani neptam co za drsna muzika v tom hraje -))))))))))))))))))))))))))))
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#968 Příspěvek od JaraX »

to je jednoduchy Snejku, máš ten logic moc potichu, já nepoznám ani že jede naplno :D
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#969 Příspěvek od Snejk »

hlavne ze tam nehraje vetrak..... a ani diesel mi tam nehraje.. to sou moji dva nejvic nejmin oblibeny interpreti... jo a klip s pistaciovym interierem je taky fakt spatnej... proste vetrak, diesel a interier z nosu fakt neni muj salek kavy...
Travison

#970 Příspěvek od Travison »

Snejk píše:no ja bych to chvilku fouka desetkrat denne rozkopal uplně dopíči vyrval bych logica kteryho bych ani jednou neslysel a zapalil bych nejdriv ten vetrak, pak to tlacitko auto extra, pak cely auto a pak sebe bych pobodal.... jedu s tim autem 10x denne nekam a nechci poslouchat ten zpicenej vetrak...
tak u toho sem se teď málem pochcal smíchy.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nejste vy příbuzný s kurevtorem? :lol: :lol: :lol:
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#971 Příspěvek od Snejk »

ani ne, jen sme prazaci a mame dost podobou FILOZOFii...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#972 Příspěvek od matiz »

A je tak hluboce rozdilna s tou od pana Filozofa -)
Travison

#973 Příspěvek od Travison »

jinak díky za tip, vyzkoušim
teď když sem jel domu tak sem myslel že už mam vyhráno, vzal sem to delší trasou a pak stahnul teplotu na 25° a větrák utichnul..
asi po třech minutách zas pomalu najíždí ten kravál až do plnejch.. až domu..
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#974 Příspěvek od Snejk »

no asi jako ta kurevtorova :lol: ale ja si radsi zanadavam na vetrak :lol:
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#975 Příspěvek od Snejk »

Travison píše: stahnul teplotu na 25° a větrák utichnul..
asi po třech minutách zas pomalu najíždí ten kravál až do plnejch.. až domu..
no jasne, cim vic si das teplotu tim vic "rychlejc" se ji snazi dosahnout... tzn ta sracka huci jak raketoplan.. no a je o dost tezsi ji dosahnout v aute 25st a udrzet to.. to bys musel mit tak 20-22 aby to jakz takz fungovalo na to jaraxovo "chvilku fouka".,..
ja jedu na 27-32 v zime a vetrak konstantne na 1/2 zezacatku a pak na 1/3 - 1/10nu po delsi ceste a ui polujezdce vypnuto (kdyz jedu sam) a krasne to vyjde ze to topi velmi prijemne celou cestu prootoze realne se k tobe dostane tech 22-24 (samozrejme ze dat 27-32 a vetrak naplno tak ti uhori prdel)..
Filozof

#976 Příspěvek od Filozof »

snejku už jsem se dlouho tak nezasmál ... :lol:

To bylo jak střih z nějakého psychodelického filmu ala Pulp Fiction :lol:

Jinak snejku ta tvoje teplota v zimě kdy všichni mají na sobě kabáty a bundy je jak kdybys tam vozil nějaké polonahé slečny ...já kdybych dal 27 stupnů tak tam mám vedro jak v.... no prostě jezdím v zimě 19 ze začátku pak přitopím na 21-22 a to už je vedro sundávám bundu a jedu v mikině mám to stále na třetinu...

27 - 32 bych nedal. :shock:
Ikdyž píšeš že to máš na minimu skoro ...to pak je asi v klidu jak u krbu...
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#977 Příspěvek od Snejk »

Filozof píše: 27 - 32 bych nedal. :shock:
Ikdyž píšeš že to máš na minimu skoro ...to pak je asi v klidu jak u krbu...
jak pisu... kdyz to mas na minimu, tak realne se k tobe dostane tak akorat prijemne teplo... kdyz si ohulis vetrak.. tak zhoris... jednoduche.. ale vetrak se zasadne co?... nepousti... takze co? pohoda....
Filozof

#978 Příspěvek od Filozof »

schválně to zkusím zítra ...mám to většinou na 1/3 21-22C tak to dám navíc těch 27C a jen desetinku. Samo že musím jet víc jak 4km cca 8-10min přes semafory ... :D
kurevtor

#979 Příspěvek od kurevtor »

Mam to stejne, od podzimu do jara jezdim na 32, protoze vic to nejde a foukani uplne na minimum. Kdyz uz je v aute teplo tak to prepnu jen na nohy. Kdyz mi zacinaj horet koule tak mackam off a cus, vetraky drzej picu a cekam nez se to zamlzi :lol: Jedinej dobrej neopruzujici vetrak je ten za loketkou, v lete to chladi podpazi a v zime drzi hubu a topi.
Kdyz si jedu nekam kousek pro 3 velky piknik zubni pasty na cucanicko cukriku v posteli tak jedu voblecenej a votviram sibr, ale ne na max, nechavam to kousek zavreny nad hlavou, abych si nerozhodil hipizackej pocahontas sestrih.
Sweden

#980 Příspěvek od Sweden »

Ty kokos, dám fakt divnej dotaz, 7er super jako, ale na poskakovani a kratky trasy je to vopruz, velky, neutulny a nudny na snehu!!! Co mam delat aby me to auto jako fakt bavilo a pritom sem nemusel najezdit bambilion km? :((
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Odpovědět