Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
mě teda ten magic power přijde mnohem lepší, než ten Valtek, ten má menší průtok. btw i v magic kapalnym filtru jde vyměnit vložka.
Dřív si říkal, že plyn děláš jen do aut, který servisuješ a když byl stop stav, tak i kdybych chtěl od tebe do N62 udělat jen plyn, tak mám smůlu, jak to je teď?JaraX píše:Vankovi to ale funguje, jen máš zespodu auta vruty místo abys to měl v origo držáčkách, šroubuješ redukci misto abys tankoval bez redukce, nesundáš sání bez demontáže trysek, máš provrtanej startovací kontakt misto aby se to dalo pod origo šroub, jsou vidět LPG bužírky, nemáš odstředivé filtry, takže dřív odejdou vstřiky, ale funguje, je to normálně funkční plyn, a proti JaraXovi ušetříš dost peněz.
hele, ted se neví, coorna s tím dost zatočila, už jsme měli pořádník z jednoho roku na jeden měsíc, oni se ty auta moc nekazí, takže moc nemáme co servisovat a nejvíc práce je vždycky renovace nově koupenyho auta, s koronou se nekupovalo, ted se povedlo koupit 4 sedmy, takže je práce dost do Vánoc skoro. pak se uvidí co bude. každopádně platí podmínka že udělam LPG jen do auta v dobrym stavu.
Nechcete si založit na téma plyn samostatné vlákno bastl? 

provokuješ?
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 23:59, celkem upraveno 1 x.
to ne, tomu nerozumím, nemám na to schémata apod. a se shánění dílů na chryslera je mi zle 

Jako kdyz srovnas elektroventil od Magicu s Valtecem, tak ti pripada, ze je ten prutok u Valtecu nizsi? Zas takhle jsem to nezkoumal, protoze me to nenapadlo. Vzdyt je to jen elektroventil ne?
U toho Magicu musis rozebrat cely filtr a pak vymenis vlozku, ale tady odsroubujes jen vicko a nic nerozebiras.
U toho Magicu musis rozebrat cely filtr a pak vymenis vlozku, ale tady odsroubujes jen vicko a nic nerozebiras.
už jen se podívej na tu vložku filtru, vždyt má tak 3 měnší rozměr, kdežto Magic (Power) zvlada myslím i 500ps, a je to mam rad předimenzovane, proto stavíme všechny auta s větším průtokem multiventilu, 8mm vedení, magic power ventil, magic power arctic reduktor, a smyčku propojujici filtry, jedině tak jsme dosahli naprosto minimalnich propadu tlaku.
No vidis a me to ten tvuj bejvalej plynar natahl 6mm vedenim. Takze si tam udelej misto a muzes me to pretahnout 8mm, tak jak to ma byt.
však jo, on dával malej MV, 6mm vedení, malej reduktor, všecko uplně v zakladních komponentech a stejně to fungovalo až do kickdownu, ale pak stačí vzít horší plyn a ty komponenty dost rychle degradují, proto je lepší rezerva.
S tim s tebou souhlasim, proto by bylo lepsi 8 mm, pry na tlak ma vliv i teplota.
Přečtěte si laskavě název vlákna a založte si na ty hadice z bauhausu vlastní vlákno... po přečtení těch čtyř stránek, kterými jste vlákno zaplevelili, sedí ten můj návrh jako vyšitý.
omlouvám se za OT a mrzí mě že něktěří zdější členové jsou tak zabednění že totálně zabíjí život na tomto foru 
ettore, rad si necham poradit kde mají v bauhausu LPG hadice, muže se mi to hodit.

ettore, rad si necham poradit kde mají v bauhausu LPG hadice, muže se mi to hodit.
https://eng.auto24.ee/used/3434878
Obyčejná, ale vypadá zachovale a nějakou výbavu má
Obyčejná, ale vypadá zachovale a nějakou výbavu má
Co je u téhle za problém ve výbavě? Už je za 149k.JaraX píše:7) https://auto.bazos.cz/inzerat/125644869 ... -motor.php
tadle byla taky na seznamu ale nakonec skrz výbavu se tam ani nejelo

dyt to nemá vůbec nic.
dyt to nemá vůbec nic.
ale stejně toho člověka obdivuju, koupit motor za 568 tisíc a pak to prodat za 150
ale stejně toho člověka obdivuju, koupit motor za 568 tisíc a pak to prodat za 150