Ahoj,
za jízdy se mi vypnulo topení, zhasl klima panel. Dnes jsem zkoušel asi 4 jiné panely, ale ani jeden se nerozsvítil. Jediné co na něm funguje je podsvícení tlačítek, ale displej ani ovládání ne.(všechny pojistky v kastliku ok)
Když na panelu zapojím 3 menší konektory, tak se topení zapne, jenže když zapojím ten čtvrtý velký, tak začnou svítí tlačítka, ale displej pořád ne a přestane foukat.
E46 320d 100kw
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nefunkční topení e46 320d
- TurboShnek
Re: Nefunkční topení e46 320d
Hmmm
Co říká diagnostika? Mně to připadá na přepálený dráty který vedou do toho konektoru a možná zkrat. 

Diagnostika mi nic neukázala 

-
Soused měl něco podobného. Klima panel svítil, ale topení nefoukalo. Po výměně ježka bylo zase všechno OK.
- TurboShnek
Na to jsem taky pomyslel ale to by se mu ale netočil větrák když zapne jenom ty 3 konektory a klima panel by svítil.Davidek182 píše:Soused měl něco podobného. Klima panel svítil, ale topení nefoukalo. Po výměně ježka bylo zase všechno OK.
Myslím že na tenhle problém nenajdeš odpověď tady na fóru. Nejlepší bude najít dobrýho automobilovýho elektrikáře kterej podle schémat prověří celej obvod a najde co se přesně stalo, samotnýmu bych ti neradil to hledat pokud nejsi velmi pokročilý v elektrice aby jsi omylem neodpálil nějakou drahou jednotku.

Ale když to vyřešíš dej vědět jak.
Už jsem domluvený s autoelektrikářem ze se na to podívá, tak až budu vědět víc, tak napíšu