Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e90 - držák nápojů
- TurboShnek
Re: e90 - držák nápojů
Já bych tam dal ty první který jsou zabudovaný a dají se schovat, koupil bych je na vrakovišti protože dávat 80 dolarů za takový bazmeky z umělý hmoty je moc. A u dealera jsou ceny vždycky vyšší než to co je napsaný na Real OEM. Ten druhej vypadá jako něco z tržnice za 59,- a nehodí se to do auta který má působit luxusně, tak že se nedivím že to ukončili.
Kromě toho bych do toho moc nedával horký kafe nebo něco co není ve ve flašce se zátkou protože vjedeš na hrb a tvůj spolujezdec se poleje nebo si opaří nohy.
Já jsem proti takovým věcem, člověk by měl zastavit, napít se, najíst se a ne pít a jíst za jízdy v autě. Co když ti zaskočí a uděláš bouračku?

- pavproch
Kuju za názor. Já to nepoužívám za jízdy, když zastavím a otevřu si plechovku (birella), tak ji potřebuju někam odložit, aby se nerozlila.
to si muzes otevrit loketku a strcit ho tam. nemusis utracet za drzak a jeste ti ho auto muze chladit

Já bych tam dal ty první který jsou zabudovaný a dají se schovat, koupil bych je na vrakovišti protože dávat 80 dolarů za takový bazmeky z umělý hmoty je moc. A u dealera jsou ceny vždycky vyšší než to co je napsaný na Real OEM. Ten druhej vypadá jako něco z tržnice za 59,- a nehodí se to do auta který má působit luxusně, tak že se nedivím že to ukončili.
aby dal ty co se daji schovat,musel by vymenit palubku.....
aby dal ty co se daji schovat,musel by vymenit palubku.....
V trojce jsem měl toto. Jako základ je držák z 1er, takže to má OEM look a udrží to fakt hodně.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

- pavproch
Kuju, to vypadá hodně pěkně. Akoráth v tom vlákně je poslední příspěvek z 2016.... mno uvidíme, promyslím si to a kdyžtak zkusím IGORa kontaktovat.
Zkus ho. Myslím, že to tam umřelo spíš na nezájem zdejšího obecenstva. Případně se to prodávala i na ebay
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

- pavproch
Taxem nakonec objednal tohle - za pár peněz, snadno odstranitelné, nikde se nic nemusí šroubovat či jinak uchycovat, prostě se to vrazí mezi středovou kunzoli a sedadlo spolujezdce.
Uvidíme, dám sem field-report. Až to budu mít v autě/použiju.

Uvidíme, dám sem field-report. Až to budu mít v autě/použiju.

Not bad. Dáš odkaz?
Good díky. Taky si objednám (y)
- pavproch
Tak. Držák už mám v autě. Až/jakmile budu mít první zkušenosti s použitím, dám sem field report.
V mezeře mezi stř. konzolí a sedadlem spolujezdce drží zdá se dobře, (zbytečnou) váhu do auta skoro nepřidává (odhadem váží 150grms, ne víc) a instalace/deinstalace jedním pohybem za pikosekundu. Prozatím to vypadá dobře, až pojedu někam dál, strčím do něj plechovku s birelem a uvidíme...
V mezeře mezi stř. konzolí a sedadlem spolujezdce drží zdá se dobře, (zbytečnou) váhu do auta skoro nepřidává (odhadem váží 150grms, ne víc) a instalace/deinstalace jedním pohybem za pikosekundu. Prozatím to vypadá dobře, až pojedu někam dál, strčím do něj plechovku s birelem a uvidíme...
- TurboShnek
pavproch píše:(zbytečnou) váhu do auta skoro nepřidává (odhadem váží 150grms, ne víc)

Nesmíš to tak přehánět, to není formule 1. Jestli máš v obyčejným autě i o 50kg navíc tak je to podstatě jedno protože to nebude mít absolutně žádej značnej vliv na tvoje dennodenní ježdění.

- pavproch
Jako že si dávám pozor, abych v autě nevozil zbytečnosti, taxem při vyklízení brambora1 zjistil, že těch "nezbytných" krámů sem ta za ty roky nashromáždil asi 10 kilo, přičemž opravu potřebné (= přendané do brambora2) byly tak kila 2 ne víc.
Třeba u brambora1 sem na jízních vlastnostech (chování zadku) poznal výrazně, jestli sem sebou vozil zadní rolo (zakrytí kufru = cca 15 kilo) nebo ne. Spotřebu vzal čert, ale jízdní vlastnosti ne.
Třeba u brambora1 sem na jízních vlastnostech (chování zadku) poznal výrazně, jestli sem sebou vozil zadní rolo (zakrytí kufru = cca 15 kilo) nebo ne. Spotřebu vzal čert, ale jízdní vlastnosti ne.
- Itchythefirst
A jsi si jist, ze bys to poznal ve slepem testu? 15 kg je zhruba jedno procento z vahy vozu, pokud prihlednu k tomu, ze obcas jedes najedenej, obcas v jinem obleceni, obcas s plnou nadrzi, obcas se skoro prazdnou, tak ta vaha v pomeru k tem 15 kg bezne osciluje relativne dost.
Opravdu v beznym provozu poznas, ze vezes 15 kg navic?

Pominme fakt, ze ti litaji veci po kufru, ale ciste jen na jizdnich vlastnostech to skutecne poznas?
Pripomina mi to lidi, co prisahaji, ze poznaji rozdil v kvalite zvuku mezi HDMI kabelem za 250 Kc a za 25 000 Kc
Opravdu v beznym provozu poznas, ze vezes 15 kg navic?

Pominme fakt, ze ti litaji veci po kufru, ale ciste jen na jizdnich vlastnostech to skutecne poznas?

Pripomina mi to lidi, co prisahaji, ze poznaji rozdil v kvalite zvuku mezi HDMI kabelem za 250 Kc a za 25 000 Kc

- TurboShnek
Já ve svý 320d občas vezu třeba 2 lidi, půlku nádrže nafty a nějaký zavazadla a kdybych to nevěděl tak bych žádnej rozdíl v obyčejným provozu nepoznal. Taky jsem vezl 4 zimní kola a kromě toho že se kutáleli po zadní sedačce taky žádnej rozdíl nebyl. Co se týče tech kol tak ty mají o 1cm menší zális a jízda na nich je absolutně stejná jako na originálech od e46.
Jenom jednou když jsem pomáhal stěhovat kamaráda a vezl jsem plnej kufr a zadní sedačku těžkých věcí + plno paliva a jeho na přední sedačce, (dejme tomu kolem 400kg) bylo cítit že motor už má co dělat. Proto většina Touringů mají 3 litr.

Jenom jednou když jsem pomáhal stěhovat kamaráda a vezl jsem plnej kufr a zadní sedačku těžkých věcí + plno paliva a jeho na přední sedačce, (dejme tomu kolem 400kg) bylo cítit že motor už má co dělat. Proto většina Touringů mají 3 litr.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Pavproch asi nemá na mysli jízdu v přímce, ale překlápění pravá-levá-pravá-...
Je rozdíl mít/nemít palivo v nádrži, blízko těžiště auta a nízko nebo mít/nemít roletu v úrovni spodní hrany oken a vzadu.
Je rozdíl mít/nemít palivo v nádrži, blízko těžiště auta a nízko nebo mít/nemít roletu v úrovni spodní hrany oken a vzadu.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition