HyndaDan píše:všichni mi za to tahaj, až ve dveřích praská

s tim ani nepůjde nic udělat, když chci zůstat zamčenej?
Bud musis rychle vypnout motor a dvere se pak automaticky odemknou (to se da nakodovat pokud nemas), nebo musis bejt rychlejsi a odemknout centralne tlacitkem
ACC jsem si nakodoval na nejmensi vzdalenost po startu. Mensi bych asi ani nedaval (coz ani nejde) vzhledem k tomu, ze to obcas auto nestaci ubrzdit. Leda bych nakodoval vetsi brzdovy ucinek. Pak jsem si nastavil tempomat od 5km/h, ale myslim, ze to nechce brzdit k tem 5ti moc ochotne, to jeste nemam ozkouseny, nicmene pustit tempomat na mene nez 30 ted jde. ACC jde zmenit na obyc jen kodovanim. Jo a u ACC pozoruju, ze hure rozpoznava dodavky, kamiony a autobusy nez osobaky.
Kastlik byl lepsi v e38, to ze sel posouvat dopredu jsem cumel, zajimalo by me ktery auto to jeste ma. To se pak v tom krasne hrabe
Plynovej pedal jde zbytecne lehce, nez jsem si zvykl, tak me bolela noha. Tim spis davam hodne tempomat.
Nakodoval jsem si dvojblik, to je nejvic! Trojblik na mondeu se ted skoro stydim pouzivat, ma to kazda fabie. Na propletani se mestem je dvojblik idealni. Pak jsem si jeste prekodoval uhly natoceni volantu, kdy se ma vypinat blikani. Defaultne jsou male a kdyz zapnu blinkr a radim se do pruhu, tak se mi vypne, coz me sere. Dal jsem vetsi, je to pohodlnejsi.
Dalsi ted nevim.
Edit: Jeste k tomu ACC, kdyz dojizdim auto a nechci aby to brzdilo protoze by to vyslo na kratko, tak ho proste vypnu. Kdyz jedu moc rychle, tak nejdriv tempomatem pribrzdim a pak vypnu. Ridim levou rukou a packu mam porad po ruce, takze casto ovladam auto jen packou a na brzdu nebo na plyn nesaham. Takovej malinko autonomni rezim.