Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E93 sklapacia strecha

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
zlatnik

E93 sklapacia strecha

#1 Příspěvek od zlatnik »

Zdravim, ma niekto skusenost s vymenou sady tesnenii skladacej strechy, vratane tesnenia kufra? Uz dlhsi cas mi zateka do kufra cez zle tesnenie na rohoch zadneho stresneho okna a rohoch dekla kufra. Gumy su stare, vyzeraju uz dost opotrebovane a zrejme mi nic ine neostava, len zakupit celu sadu a poctivo vymenit. Ale ako tak pozeram, cela sada tesnenii stoji vyse 800 eur a to este bez tesnenia kufra. Brutalne draha zalezitost. Ako ste to riesili? Existuju nahrady, alebo ma niekto nieco na predaj?Auto bolo doteraz vzdy garazovane, ked sa nahodou trochu vlhkosti vyskytlo, pripisoval som to odtecenej vode z karoserie, ci pri otvoreni kufra v dazdi a pod...auto vsak stalo vynimocne 4 dni vonku neprestajne a v dazdivom pocasi a boky kufra paradne mokre :shock: To uz ignorovat nemozem a ani nechcem. Je narocne to svojpomocne vymenit v pripade, ze by som predsa len celu sadu zakupil?

Dalsi problem. V kufri pod deklom na plaste som nasiel trochu vyteceneho oleja, mam podozrenie, ze uniklo z miesta, ked je hydraulika. Dekel hydrauliky som este neskusal pootvorit, rad by som najskor nasiel o tom nejake vhodne informacie. Mal s tym niekto uz problem? Strecha je zatial uplne funkcna, no obavam sa aj toho najhorsieho.

Dakujem vopred za rady, informacie

Mam e93, 325i, 2007...
Odpovědět