Je to škoda, že odsud odchází lidi jako Jarax. Na tomto foru se mi líbilo, že to mělo úroveň, ne jak třeba na facebooku, kde se v e65 skupině řeší nové papučky na léto, v e60 skupině si všichni honí nad spotřebou svojí 3.0D, v e39 zas jenom fotky naleštěných aut, jak se všichni těší na sraz a nebo pořád dokola někdo shání 1ks vstřiku na diesla v 100%stavu, ideálně zadarmo. Tady se aspoň řešily důležitý věci. Přečetl jsem tady toho strašně moc a hlavně díky lidem jako Jarax, Snejk, Tanner jsem veděl, že nečtu hovna, ale zkušenosti od lidí co se tím živí. Ted nedávno zrovna dotaz v nějaké fb skupině „hoší poraďte koupit e91 nebo e61, co je lepší? „ a odpovědi typu neeee e91 je mrdka, nebrat, nejhorší bmw, nasypal jsem do toho statisíce, raději ber e61, to je úplně někde jinde, mám jí 14 dní a pohoda

A borec co se ptal „aha, tak to jo, jdu se koukat po e61“

To je tak, když si někdo koupí naftový šrot, najeto 600tis, 3x stočený na 180, opravovaný low budget po 8 českých majitelech. Přehazování horkýho bramoru. Přitom tady jsem se dočetl, že e90 jsou docela povedené auta, kterých se netřeba bát. Četl jsem tady i témata, které mě nikdy nezajímaly, třeba X5, X6. Nikdy bych to nechtěl, ale zajímalo mě, jak na tom ty auta jsou. Poslední dobou už tu moc nechodím, v podstatě se tu jenom hadá kurevtor s filozofem o kravinách.