Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hladina chladicí kapaliny a ostřikovačů E60
Hladina chladicí kapaliny a ostřikovačů E60
Ahoj kluci, jdu si k vám pro radu zatím se mi vše podařilo díky foru vyřešit, ale teď jsem u bezradnej proto můj první příspěvek. Problém mám takový ztrácela se mi voda takže v servisu proběhla výměna chladiče a všechno v pořádku až na to že tam nalili červenou vodu. Ujel jsem 1000 km do NL a v pohodě první cesta do práce první kolona a najednou málo vody doma kouknu teče expanzka. Auto potřebuji denně takže jsem narychlo objednal novou hella vyměnil, všechno v pohodě. Takže vody furt dostatek a hlášení nedostatku na počítači furt. Nový senzor hladiny original vyměněn a problém trvá(na třech čidlech co mám momentálně doma). Když jsem propojil konektor drátkem tak bylo všechno pohodě. A do toho se ještě po par dnech přidalo hlášení vody v ostřikovačích i když je nádobka plná. Dokážete někdo poradit o mám ještě zkusit? Mě už nic nenapadá ani sem se nic nedočetl. Díky moc. Jedna se o e60 530 xi N52.
Re: Hladina chladicí kapaliny a ostřikovačů E60
Prišiel si na niečo?
-
- Kontaktovat uživatele:
vyměň chladící kapalinu, červená do BMW správně nepatří a propláchnout, dej tam modrozelenou, ta tam patří G48. Hella nádržky se zbav, moje zkušenost nic než origo co se týká plastu dlouhodobě nefunguje. Hellu nádržku jsem si také koupil a nevydržela dlouho, po pár měsících tekla. Reklamace uznána, šel jsem pak do origo a je klid. Píchni to k někomu, kdo se vyzná na diagnostiku.
u E60 často odchází vstup tuším v budíkách, ale to bych si nechal až na poslední místo, první řeš jeslti to není v nádobce, tzn vyměn nádobku, a uvidíš jeslti to bude fungovat.
Díky kluci...vím ze tam červená nepatří jenže než jsem si toho všiml tak už jsem byl daleko za hranicema až když vlastně praskla nadobka nebo ji nacli v servisu. Nejsem expert nikdy jsem prasklou neviděl ale logicky promackla do vnitř by být neměla. Ale ano výměním hned jak to bude možné. A s tou myšlenkou ze zkusím další nadobku si hraju (něco jsem četl na UK fóru) jen jsem chtel aby mi ještě někdo řekl to samé
. Objednam a pak dam vědět. Co myslíte koupit rovnou i s víčkem?
Jinak ostrikovace vyřešeny druhým čidlem.

Jinak ostrikovace vyřešeny druhým čidlem.
Odstřikovače mi teď začaly taky svítit. Mohl by jsi mě poslat jaký čidlo či co to bylo? Popřípadě kódové číslo. Díky
Hele u mě to bylo čidlo normálně v nádržce ostrikovacu. Měl jsem náhradní co přišlo s expanzkou tak jsem to zkusil a najednou po problému. Podle čísla jsou stejný takže teoretický je můžeš zkusit prohodit jestli je to tím. Jinak výměna je otázka 15 minut. A číslo originálního dílu podle mého vin je 17137553919.
Děkuji za odpověď. Mrknu na to. Čidlo podle tvého čísla stojí stolečvu tak to je super.
Jo stojí pár korun za pokus to stojí. Jinak můj problém je vyřešen vážně to bylo expanzkou. Nová originální vše vyřešila plus jsem pro jistotu vzal i víčko ať je to komplet. Všem díky moc za rady.