navrhovala bych ... teda je to jenom napad navrh a tak s novym (budoucim) logem zmenit i trosku tvar celyho webu bmw klubu...
co myslite - udelat z toho neco trosku na urovni
ahoj pokud mužu... tvé návrhy nového loga BMW klubu jsou moc povedené ,ale provedení webu bmw klubu je podle mně uplně v pořádku a žádne změny bych nedělal,co myslíte....
Hehe, ty stranky VW klubu pouzivaj klasickej template, kterej je soucasti baleni mamby. Mi prijde, ze se ani nesnazili bejt trochu originalni, je to takové na rychlo dané do kupy a bude na tom ještě hodně práce, abyto dosáhlo úrovně našeho webu. Jinak jako přeházet barvy a jednotlivý bloky můžem taky, ale nepřijde mi to jako krok vpřed. Navíc s novým webem přichází spousta problémů, buďte rádi, že to teďka šlape jak má.
Max by mohl admin dodat nejake dalsi vzhledy fora do profilu,kazdej pak bude mit na vyber a to by stacilo,coz nerikam,ze soucasna verze nestaci (originalni je tady snad jen to logo (hlavicka),jinak standart jako fsude jinde cili VW neni co vycitat)
Toydolls píše:Max by mohl admin dodat nejake dalsi vzhledy fora do profilu,kazdej pak bude mit na vyber a to by stacilo,coz nerikam,ze soucasna verze nestaci (originalni je tady snad jen to logo (hlavicka),jinak standart jako fsude jinde cili VW neni co vycitat)
alp píše: mno standartni to tady opravdu neni, je tu tuna ficur, co v zakladni baleni nejsou .... a odladovat vice templatu, na to se Vam zadaco nekdo vysere ....
jako klidne si muzeme zacit hrat s barvickama na ukor funkcnosti, ale prijde mi to blbost ....
ale abych nebyl tak negativni, kdyz se administrace webu budete chtit nekdo ujmout, klidne muzete, nikdo se nebude branit )) ... jo ale je to zadarmo, abych nezapomnel
mno, upřímně se mi ten VW hnus teda nelíbí.. tohle je hezký, spíš bych se pokusil zprovoznit ty části co nejdou a doplnil ty věci jako "ke stažení" a tak
CharlitoCZ píše:mno, upřímně se mi ten VW hnus teda nelíbí.. tohle je hezký, spíš bych se pokusil zprovoznit ty části co nejdou a doplnil ty věci jako "ke stažení" a tak
takze v sekcich ke stazeni a odkazy .. je takovy tlacitko .. PRIDAT .. tzn. pokud najdes zajimavej odkaz, muzes ho tam bouchnout .. klidne tam nasekam kategorie !!! jinak pokud nebude vhodna kategorie .. tak ji vytvorim po pridani tveho odkazu na stazeni nebo odkazu na web .... ale o rozsirovani tehletech databazi stejne tak jako sekci techinfo a encykl. se musime postarat vsichni clenove!!!! ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET