1) jakej rozpočet si ochotný do toho pustit (koupě motoru + nové díly) ?
2) u s50b32 pokud použiješ 5q , tak mechanicky bych řek , že je to jak kdybys měnil stejnej motor. Co se týče el. tak tam nedokážu poradit. b32 jede na siemens jednotce, b30 starši bosch. Jestly se jen zapoji kulata zastrčka do auta a bude vše fakat ? nevim jak to ma predFL a FL.
3) kdo koupi Mko bez motoru ? Na díly ? Par věci se proda hned zbytek bude v garaži ležet roky
Sam mam b30 a tohodle se už 6 let bojím, proto dělám vše pro to aby se to nestalo

, najel jsem už 40tis pod plnym ( okruhy , okreska). Pokud by se mi to stalo volil bych nejraději č.1 bohužel nejsem schopný zničeho nic do motoru poslat třeba 200 - 300 aby to bylo udělany eňo ňuno a rovnou to přineslo i něco navíc..
Takže tehdá jsem vždycky říkal , že do toho jebnu m52b28 , rovno to tak nepojede , ale zatáčky budou nastejno protože mám už polečenej zbytek a až bych připravil celou částku na GO tak bych se do toho pustil. Dělat to na části , že koupiš díly nebo se udělá něco nemá cenu, akorát uteče dost peněz a efekt žádnej, musí se to dělat na jeden zátah a byt odhodlanej to do toho poslat