Druh karoserie: kombi
Rok výroby: 2003
Objem válců: 2979ccm
Výkon: 170kW
Druh paliva: benzin
Barva: tmavě-zelená met.
Počet najetých kilometrů: 252.000 km- auto na ty km vypadá, nicméně dle servisní historie km nesedí
Stav vozidla: odpovídající stáří
Platnost STK: 03/2020
Cena: 109.000 Kč
Popis výbavy: 6q převodovka, DSC, kůže, sportovní sedačky, výhřev sedaček, cd+ měnič v kufru, automatická klima, el všechna okna, odnímatelné tažné, 3. SPZ, harman kardon, tempomat, palubní počítač.
Stav vozidla: auto má na tachometru 252xxx km, nicméně kilometry podle BMW nesedí, což mi bývalý majitel nesdělil 350,000 km mělo v roce 2015, takže bude mít více, za rok co ho mám jsem najel nějakých 15,000 km, na autě byl vyměněný chladič, sahara, expanzní nádobka, spojku měnil přechozí majitel, zadní díl výfuku neorigo /k autu mám i originál eberspacher/, dále se měnilo těsnění olejové vany, potom mezi motorem a převodovkou, těsnění ventilových vík, nádobka posilovače+ olej v servu, separátor oleje, svíčky jsou taky zánovní. Dlouhodobou spotřebu mám kolem 9,5-10 l, spotřeba oleje je kolem 1l na 2000-2500 km. Auto jsme měli zvednuté, uchycení nápravy je ok, nicméně mi něco klepe při přejezdu delších příčných nerovností- horký adept je uložení diferáku. Při vytahování okénka řidiče občas praskne ve stahovačce. Najde se i koroze, na jednom z prahů pod plastovým krytem a vzadu na lemu blatníku, přední blatníky jsou již měněné. Interiér je velice pěkný, jen rožek sedačky řidiče je ošoupaný. Tento rok nové letní pneu barum bravuris 225/45 R17 na litých kolech a nová celá zimní sada minulý rok taktéž barumka 205/50 R17 na litých.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Občas něco bouchne od zadní nápravy viz popis, auto jsme měli zvednuté a na nic jsme nepřišli /silentblok na dif?/, stahovačka okna řidiče.
https://auto.bazos.cz/inzerat/108077500 ... poface.php