Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Lesteni laku
Lesteni laku
Vypkati se zainvestovat do drahych lesticich kotoucu?
-
- Člen Klubu
Re: Lesteni laku
Záleží jak drahé a kolik je cenový rozdíl. Aspoň finišovací kotouč a pastu bych pořídil kvalitní.
Koupil jsem lesticku ke ktete byli i dva kotouce, ktere se hned rozpadly, tak jsem nakonec musel zainvestovat do zlutych kotoucu rupes. Pasty mam od Koch chemieTotic píše:Záleží jak drahé a kolik je cenový rozdíl. Aspoň finišovací kotouč a pastu bych pořídil kvalitní.
Vyplatilo se zainvestovat vysledek se dostavilTotic píše:Záleží jak drahé a kolik je cenový rozdíl. Aspoň finišovací kotouč a pastu bych pořídil kvalitní.
-
- Člen Klubu
Tak nějak jsem si to představoval 

Já jsem koupil HEX kotouče a taky Spider kotouče od Scholl. Rupes jsem kdysi zkoušel taky. Treba ty od Scholl jsou dost drahe ale vydržely mi docela dost. Hex se mi po pár panelech jaksi propadl a začal mrtě měknout a prášit 

m4zzy píše:Já jsem koupil HEX kotouče a taky Spider kotouče od Scholl. Rupes jsem kdysi zkoušel taky. Treba ty od Scholl jsou dost drahe ale vydržely mi docela dost. Hex se mi po pár panelech jaksi propadl a začal mrtě měknout a prášit
Za me je zatim nej Zluty rupes. Vypada ze se jen tak nerozpadne a funguje fakt paradne.