Ahojte. Řešil někdo výměnu a zapojení čínského rádia s navigací na místo originální PHILIPS 22SY 421/23L
Popřípadě neměl by někdo alespoň schéma zapojení? Díky!
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 výměna originální navigace za čínu
Re: e39 výměna originální navigace za čínu
Musis tahat 5-6m kabelaz cez cely voz odzadu od radiomodulu dopredu na miesto kde bol bordmonitor. Ta kabezal sa da kupit, samozrejme zavisi ci mas bm24 alebo bm54 radiomodul. Vyrobca resp. predajca toho radia co mas, by mal take kable mat v ponuke, lebo mozu byt v niecom specificke podla instalovaneho zariadenia.kubik píše:Ahojte. Řešil někdo výměnu a zapojení čínského rádia s navigací na místo originální PHILIPS 22SY 421/23L
Popřípadě neměl by někdo alespoň schéma zapojení? Díky!
Nieco taketo:
https://www.ebay.de/itm/XTRONS-6M-ISO-K ... SwT6pV1Yfl
Bez toho nenapojis nic, nakolko ak je vo vozidle navi, dopredu idu len vystupy pre bordmonitor, co je len ovladacia/zobrazovacia jednotka.
A nedá se koupit za to tvoje Číňan Plug and play? Já měl typ bez obrazovky s CD, označení nevím a dal jsem místo něj Xtrons a skoro veškeré konektory pasovali, pěkně hraje a šlape i ovládání na volantu. Mám ho už přes dva roky a vše funguje jak má. Ten originál ovládací panel, jsem si dal do kastlíku, takže jsem nepřišel ani o ovládání nez.topení.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Zama píše:A nedá se koupit za to tvoje Číňan Plug and play? Já měl typ bez obrazovky s CD, označení nevím a dal jsem místo něj Xtrons a skoro veškeré konektory pasovali, pěkně hraje a šlape i ovládání na volantu. Mám ho už přes dva roky a vše funguje jak má. Ten originál ovládací panel, jsem si dal do kastlíku, takže jsem nepřišel ani o ovládání nez.topení.
Neda....viz co napsal Airbone nahore...
Pokud tam ma navigaci,veskera kabelaz vede dozadu do radiomodulu....