Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Věk majitelů M135i
Věk majitelů M135i
Ahoj! Narazil jsem na 1addicts na zajímavé téma - kolik let je majitelům m135i. Medián tam byl asi 26, což mě dost překvapilo. Tak mě napadlo, jak jsme na tom tady u nás?
Já si svoji přivezl domů před týdnem. Můj platonický vřelý vztah k BMW tak konečně doznal reálné podoby, jsem totálně nadšený! Předtím jsem měl Octavii RS245 a netušil jsem, že to bude o tolik jiná liga.
Jo, a je mi 37...
Já si svoji přivezl domů před týdnem. Můj platonický vřelý vztah k BMW tak konečně doznal reálné podoby, jsem totálně nadšený! Předtím jsem měl Octavii RS245 a netušil jsem, že to bude o tolik jiná liga.
Jo, a je mi 37...
Re: Věk majitelů M135i
Je určitý rozdíl v kupní síle us/cz a možnostech/počtu lidí ve věku 26...
V 26 jsem lítal v M3 e36 a bylo to fajn, dává mi to větší smysl než když se pak padesátník snaží naskládat do sporťáku/cabria...
Jistě, ne každý má ty možnosti... nebo zvolí 2 děcka, hypo a jižní Čechy... nesoudím, v us se běžně žije celý život na dluh
V 26 jsem lítal v M3 e36 a bylo to fajn, dává mi to větší smysl než když se pak padesátník snaží naskládat do sporťáku/cabria...
Jistě, ne každý má ty možnosti... nebo zvolí 2 děcka, hypo a jižní Čechy... nesoudím, v us se běžně žije celý život na dluh

“Ability is what you're capable of doing.”
Mně se do M135i vejde i manželka a tři děti. Sice máme Galaxy, ale tím teď nikdo jezdit nechce...
- pavproch
Esli teda možu. Podmínky splňuju: jemiuž pade+ a e89 mám. A neshledávám nic divného / závadného na výše uvedeném.Hanz píše: když se pak padesátník snaží naskládat do sporťáku/cabria...
Je pravda, že se do toho leze jak do ponorky (a vylízá ještě hůř). Ale coby člověk pro (trochu) řidičské radosti nepřetrpěl, že..... A zjevně nejsem sám, co v létě potkávám bezstřechy, tak nejčastěji se -sátníkem za kniplem, mlaďochů minimálně.
S dovolením bych se přidal k názoru, že drogy, sex a rychlý káry není a nemělo by být jen výsadou mlaďochů. Se s tim smiřte:-)
-
- Člen Klubu
..jste rebelové !
To je hatchback nebo jaká kastle ?

To je hatchback nebo jaká kastle ?

Hatch...
mlaďoši na to nemají prachypavproch píše: Je pravda, že se do toho leze jak do ponorky (a vylízá ještě hůř). Ale coby člověk pro (trochu) řidičské radosti nepřetrpěl, že..... A zjevně nejsem sám, co v létě potkávám bezstřechy, tak nejčastěji se -sátníkem za kniplem, mlaďochů minimálně.

-
- Člen Klubu
Já se divím, že tam tu 35i dávali. Zajímalo by mě jaké dosáhli hmotnosti na nápravách u hatchbacku.
Pořídil bych raději v 3er, kvůli prostoru a poměru vyvážení blíž 50:50.
Pořídil bych raději v 3er, kvůli prostoru a poměru vyvážení blíž 50:50.
Já jezdím BMW od roku 2014, první byla E61, souběžně s E46/E91, pak F11 poprvé a F11 podruhé souběžně s další E91.
Zatímco F11 jsem vždy míval pro sebe, tak teď je to opačně - F11 je pro rodinu. A já sem si letos těsně před 40 pořídil F20 M135i a každej se mi diví, že s postupujícím věkem přesedám do menších BMW. Mám 185cm a 98kg... No, kdo se v M135i svezl, pochopí...
Zatímco F11 jsem vždy míval pro sebe, tak teď je to opačně - F11 je pro rodinu. A já sem si letos těsně před 40 pořídil F20 M135i a každej se mi diví, že s postupujícím věkem přesedám do menších BMW. Mám 185cm a 98kg... No, kdo se v M135i svezl, pochopí...