Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vrzání sedačky řidiče na e90

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
cocobello

Vrzání sedačky řidiče na e90

#1 Příspěvek od cocobello »

Zdravím mám problém :D . Mám e90 s nemalým nájezdem a už mám tak nějak prosezenou sedačku řidiče. Sedačka předtím nevrzala ale nevrzala z důvodu že byl nalepený černý filc na středovém tunelu. A proto v místě kde se sedačka dotýká středového tunelu byl filc tak se sedačka se středovym sice třela ale bez pazvuků. Filc byl už pěkně jetej tak sem ho odtrhnul a ejhle sedačka se středovym tunelem vrže jak kráva.....byla by nějaká možnost to vyřešit?? Napadají mě 3 varianty....

1. nalepit tam jiný filc
2. dofouknout bočnice (aby se ty bočnice jakoby víc přitáhli k sedačcce a oddálili od středovýho tunelu a zamezil kontaktu a tudíž tření)
3. nějak nechat sedačku u čalouníka vyztužit nebo tak něco
4. špunty do uší

jinak jde o Mkový sedačky kožený, měl sem ty stehné u minulé e90 kde byl nájezd cca o 100 000km menší ale sedačka prosezelá nebyla (asi na ní neseděl votesánek)

napadá vás něco?
Stickler

Re: Vrzání sedačky řidiče na e90

#2 Příspěvek od Stickler »

Úplně nechápu otázku. Filc byl jetý, tak jsi ho dal pryč a tudíž víš, že ti od té doby sedačka vrže. Úplně tedy nechápu proč vymýšlíš perpetum mobile, když stačí jen nalepit nový filc a je klid? Budeš mít v autě ticho a vzhled bude stejný jako z fabriky..
cocobello

Re: Vrzání sedačky řidiče na e90

#3 Příspěvek od cocobello »

to neni perpetum mobile, jenom se ptám jesi někdy někdo řešil a třeba vyřešil jiným stylem než co sem uvedl.... to že tam dám novej filc je stejný jako si dát záplatu na kalhoty na koleno, sice mi tam foukat nebude ale budu mít kalhoty se záplatou jak ucho :DDD ono to totiž určitej zvuk vydává i s tim filcem :D to pak můžu dát na díru v kapotě nálepku a když se rozsype volant budu řídit provazem jak mr. bean :DDDDDDD
Odpovědět