Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Elektronické meření oleje

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petrbanach

Elektronické meření oleje

#1 Příspěvek od petrbanach »

Dobrý den/Ahoj,

mám bmw 520d F10 2014 LCI (Nemám xDrive) a po aktualizaci systému mi zmizely obě dve ikony měření oleje z iDrivu. Auto mám v Renocaru už deset dní a řeší to Rakousko a Německo skrze vzdálené přístupy do auta. Nedokážou pochopit, jak se to stalo, nicméně, jsem si 100% jistý, že jsem v iDrivu pod Stav vozidla měl 6 ikonek a teď mám 4. BMW centrála se mi po tom všem vyjádřila, že mé auto měření nemá, že to má jen benzín a diesel v xDrivu. Každopádně, já tu funkci používal a i ze servisu ostatních jsou si jisti, že funkci má. Nicméně, potřebuji něco hmatatelného, nemám fotku před updatem. Renocar sám přiznal, že pokud by to nemělo, tak by to nikdo neřešil 10 dní přes 3 země. Proto bych rád, pokud někdo máte stejný model do roku 2016, jestli by mi mohl vyfotit danou sekci Stav vozidla (Vehicle Status) a případně i to elektronické měření oleje, abych jim to mohl poslat a mohlo se to řešit dále. Moc Vám děkuju
Odpovědět