Zdravím,
Auto: BMW X3, 2004
předem se omlouvám, jsem bohužel technický antitalent, tak jsem chtěl požádat o radu zde. Včera se mi po cestě na dálnici rozsvítily 3 kontrolky naráz (oranžově) a to ABS, elektronický brzdový systém a 4x4 (viz odkaz s fotkou) a současně začaly blbnout budíky. Po zastavení a opětovném nastartování kontrolky nesvitily a budiky fungovaly. Dnes se mi stalo to samé - kontrolky se rozsvitily, budiky však stále fungovaly a po zhasnutí motoru a nastartování zase ok. Kdyby někdo věděl, o co by mohlo jít, byl bych moc rad za radu, děkuji a pěkný den.
Foto: https://ibb.co/xHt6RPQ
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW X3 - kontrolky
Re: BMW X3 - kontrolky
Co znamená budíky nefungovali ? Na X5 se mi stalo jednou že mi odešlo ložisko na levém zadním kole, došlo to po cestě až do takové fáze že mi "vypadla" rychlost v budíkách. Auto si bere rychlost ze zadního levého ABS čidla, tak by to chtělo diagnostiku a případně se zaměřit na toto. (Příčin i tak může být více a diagnostika se tě stejně nevyhne)
Re: BMW X3 - kontrolky
Zdravím, děkuji za radu - ano, nefungovaly znamená, ze vypadla rychlost Po znovunastartování už ok. Bude to zřejmě podobné, mrknu tedy na to - respektive, nechám na to někoho mrknout. Ještě jednou díky