Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hlasování o obrázcích v podpisu!!!
Bambim píše:Slavisimo píše:to se doresi potomMisa píše:Proč tu není volba "obrázek max. ZZ x YY pixelů"? Myslím, že pro tuhle volbu se v tom sračkoidním tématu přikláněo dost lidí ...
Jasne..
No a pro co mám hlasovat, když mi decentoš obrázek nevadí, ale velký obrázky nebo větší množství ano?

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Misa píše:Bambim píše:to se doresi potomSlavisimo píše:[quote="Misa"]Proč tu není volba "obrázek max. ZZ x YY pixelů"? Myslím, že pro tuhle volbu se v tom sračkoidním tématu přikláněo dost lidí ...
Jasne..
No a pro co mám hlasovat, když mi decentoš obrázek nevadí, ale velký obrázky nebo větší množství ano?

to se pak dořeší důležité je zda-li ano nebo ne

-
- Kontaktovat uživatele:
Misa píše:Bambim píše:to se doresi potomSlavisimo píše:[quote="Misa"]Proč tu není volba "obrázek max. ZZ x YY pixelů"? Myslím, že pro tuhle volbu se v tom sračkoidním tématu přikláněo dost lidí ...
Jasne..

To me taky vadi, ale do ted tu byli celkem slusni lide, kteri si tam davali decentni obrazek. Tak doufam, ze budou slusni i ted...
-
- Kontaktovat uživatele:
Bambim píše:Misa píše:to se doresi potomBambim píše:[quote="Slavisimo"][quote="Misa"]Proč tu není volba "obrázek max. ZZ x YY pixelů"? Myslím, že pro tuhle volbu se v tom sračkoidním tématu přikláněo dost lidí ...
Jasne..

To me taky vadi, ale do ted tu byli celkem slusni lide, kteri si tam davali decentni obrazek. Tak doufam, ze budou slusni i ted...[/quote]
Taktak, né každej je zvědavej na maxi obrazy.. malej bych taky schválil..