rád bych vás varoval před americkým prodejcem, firmou LTMOTORWERKS (https://ltmotorwerks.com/).

V dubnu jsem zvažoval koupi zadního difuzoru pro E92. Na mé dotazy prodejce reagoval promptně a vyměnili jsme si X e-mailů (především pro naprosto nesmyslné ceny poštovného do ČR, které začínaly na 16 tisících).
Když jsem toto vyřešil (externě, prostřednictvím služby Planet Express, protože ani po přepočtu ze strany prodejce jsme se nedostali na smysluplnou částku), zboží jsem objednal a prostřednictvím služby PayPal zaplatil i s poštou do mého Mail Boxu v přepočtu cca 16.000,- Kč.
Podle vyjádření na jejich webových stránkách zakázková výroba difuzoru trvá 1-2 týdny. Po 3 týdnech čekání jsem se prodejce zeptal, kdy mohu očekávat odeslání zboží. Bez odpovědi. Za další týden znovu. Bez odpovědi. Zkoušel jsem nové e-maily, vyplnění kontaktního formuláře i navázání na předchozí komunikaci. Bez jediné reakce.
Cca po měsíci jsem se rozhodl požádat PayPal o vrácení peněz a následovalo prošetření o délce 3 týdnů, kdy jsem musel doložit důvod, důkazy a oni si informace ověřili u prodejce. Ten opět nehodlal reagovat ani na tento požadavek, což bylo, naštěstí, také důvodem pro rozhodnutí v můj prospěch a vrácení peněz v plné výši na můj účet.
Tímto tedy všechny VARUJI před těmito podvodníky a doporučuji si přečíst další podobné recenze na Google, což mě dříve nenapadlo, když to byla dosud relativně známá a spolehlivá firma, pořádající i srazy, apod. Dle všeho jsou finančně v zádeli a své problémy si kompenzují penězi zákazníků. Mluví se tam dokonce i o žalobách.