Ahojte,
na uvod trosku o mne. Bavi ma jazdit. Vacsinou jazdim mimo mesta. Dlhe trasy. Rocne cca 20-25000 km. Po preskakani skodoviek, Peugeotu, ... som si ako posledne kupil jazdene 118d a bol som nad mieru spokojny. Teraz sa blizi rodina a dieta, tak potrebujem nieco vacsie, idealne kombik. Skoncil som u dilemy:
- nove 318i advantage s par vecami naviac, standartna zaruka. Manual
- 2-3 rocne 320d touring M Sport s Nemecka. Najazd 70-80000 km. Dobra vybava, automat, sportove sedacky... Od dilera. BMW Premium selection zaruka 2 roky.
- to iste len GT sport line. Podobny najazd, automat, vybavam cena...
Ceny porovnatelne. Respektive 320D aj so vsetkymi nakladmi na dovoz o 500-2000 Euro lacnejsia.
Bali by ste sa nakupu jazdenky 320d? Aky mate na tieto alternativy nazor?
Vopred dik za pomoc.
Jaro
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dilema - nove 318i vs 2 rocne 320d?
Re: Dilema - nove 318i vs 2 rocne 320d?
Ahoj,
mám z Německa to samé, 320D M Sport, touring, koupeno jako 3-leté po leasingu, výbava tak akorát a můžu doporučit.
Najel jsem s tím cca 40 tisíc bez jediného problému.
BMW bez sportovních sedaček bych nechtěl, to je strašnej rozdíl. A 318i proti tomu bude líná.
Šel bych rozhodně do 320D touring, GT se mi nelíbí, ale to je o vkusu každého...
Když by tě zajímalo něco víc, klidně se ptej...
mám z Německa to samé, 320D M Sport, touring, koupeno jako 3-leté po leasingu, výbava tak akorát a můžu doporučit.
Najel jsem s tím cca 40 tisíc bez jediného problému.
BMW bez sportovních sedaček bych nechtěl, to je strašnej rozdíl. A 318i proti tomu bude líná.
Šel bych rozhodně do 320D touring, GT se mi nelíbí, ale to je o vkusu každého...
Když by tě zajímalo něco víc, klidně se ptej...
Ahoj,
pokud by to pro tebe bylo zajimave, tak muzu nabidnout moje 320xd GT, vice zde: forum/viewtopic.php?f=55&t=105317
pokud by to pro tebe bylo zajimave, tak muzu nabidnout moje 320xd GT, vice zde: forum/viewtopic.php?f=55&t=105317
-
- Člen Klubu
Asi nějaká ta motorizace 320D vyjde v tomto prípadě výhodněji v nákladech tak vstupní cenou. Je to skoro polovinu míň, než ta novota slabota.
určitě 320d která jde slušně načipovat a pak to jede mnohem líp jak 318i.