Hoši jaká chladicí kapalina se dává do b58? Něco co koupím běžně v autokelly nebo mám radši do BMW?
Btw co tam je za error že to tak žere chladičku? Zdá se že nejsem sám kdo dolívá (nájezd 35tis km..).
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
440i chladící kapalina
Re: 440i chladící kapalina
Čau, jestli chceš mužů ti dodat chladicí kapalinu přímo co tam patří.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jestli doléváš Chladící kapalinu do okruhu pro intercooler a nebo pro chlazení motoru 
Každopádně s největší pravděpodobností máš prasknutý chladič od kamínku. Celkem častý jev, protožev BMW s novým chladičem dostaneš i mřížku před žebra chladiče by se to neopakovalo, řešili jsme to na kamarádove 340i F31

Každopádně s největší pravděpodobností máš prasknutý chladič od kamínku. Celkem častý jev, protožev BMW s novým chladičem dostaneš i mřížku před žebra chladiče by se to neopakovalo, řešili jsme to na kamarádove 340i F31

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
Doléval jsem chlazení motoru (ta nádobka dál od kraje). V intercooleru je ok..
Každopádně jsem tam lípnul asi tak dvě decky destilky na úplně minimum, ale musím to doplnit něčím správným, co tam teda patří nejlépe co se dá koupit v autocoře?:-)
Každopádně jsem tam lípnul asi tak dvě decky destilky na úplně minimum, ale musím to doplnit něčím správným, co tam teda patří nejlépe co se dá koupit v autocoře?:-)
Dej tam chladicí kapalinu C048 je to německý výrobce Alpine. Tohle liju já.Martyn píše:Doléval jsem chlazení motoru (ta nádobka dál od kraje). V intercooleru je ok..