Pneumatiky a disky.
Mám pneumatiky veľkosť 225/45/R18 ale neviem veľkosť disku poradíte mi sú to originál R18.
Disky sú na hranách poškodené tak si ich nechám pre zimné používanie a chcel by som kúpiť nové disky na leto, poradíte mi kvalitne disky ktoré by sa hodili a zároveň veľkosť pneumatik?
Ak by niekto mal typ pre disky a mohol poslať odkaz.
S BMW práve začínam tak potrebujem poradiť
Ďakujem
Pneumatiky na zimu kúpim značku Nokian a na leto asi Pirelli
BMW325D Luxury Line
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Veľkosť disku a pneumatík
-
- Člen Klubu
Re: Veľkosť disku a pneumatík
Na 225 šířku pneu vychází 8J OEM disk. Tady origo BMW kolesa a jejich aplikace pneu : https://www.auto-treff.com/wcf/index.ph ... enkatalog/

Ďakujem za odpoved. Chcem si auto ešte trochu vylepšiť a nové disky ktoré by boli vzhľadovo wow by má potešili. Idem pozrieť odkaz
- adamReznicek
Na original style disky (poridil jsem 313 R19) jsem pouzival web: http://www.bmwstylewheels.com/
Vzadu i v predu mam 15mm podlozky.
Vzadu i v predu mam 15mm podlozky.
Ďakujem za odpoved . Pozriem sa. Premyslal som na 19 kolesami ale potom profil pneumatík je asi naozaj nízky . Nie je to potom auto namáhané na otrasy a tie nás cesty sú naozaj k ničomu. Len sa pýtam.
Dik za odpoved
Dik za odpoved
-
- Člen Klubu
Je. 18" je ideal na asfalt jak u nás tak v SK.
Edit: Druhej odkaz Bmwstylewheels je taky fajn o fotky, ale jak známo nejsou tam zas uvedený rozměry pneu
Edit: Druhej odkaz Bmwstylewheels je taky fajn o fotky, ale jak známo nejsou tam zas uvedený rozměry pneu

Naposledy upravil(a) Totic dne pon 22.02.2021 12:43, celkem upraveno 1 x.
- pavproch
Souhlasím, mám 3er starší gen (e90) a 18" ideál pokud to auto je daily. Víkendovka (na pěkný asfalt = u mně e89) 19".