Ahoj klubáci, na mé E65 745i se podle mě z vanosu ozývá klepot, je to jen za studena. Prvních 5 min po nastartování studeného motoru, pak utichne a je to ok. Přijde mi to od vanosu. Je to možné, že by klepal vanos ?
Díky za rady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 745i klepání za studena
-
- Člen Klubu
Re: E65 745i klepání za studena
to Ti na dálku nikdo neřekne...musel by mít kříšťálovou kouli .... je tam mraky věcí od pístního čepu, až po vakuovou pumpu .... bez řádnýho poslechu si to mužeš rozpočítat stylem ententýky dva špalíky... 

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Dal jsem ucho k vanosu a je to slyšet od něj
-
- Člen Klubu

měl si naslouchátko ??? stačí dřevěná tyčka, nebo monterajznaKure745 píše:Dal jsem ucho k vanosu a je to slyšet od něj

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Me to taky obcas lehce klepe. Jenom za studena a na nizky volnobeh. Pokud mam 750 ot/min, tak nic neklepe. Ono to ani jako neklepe, spis takove cvachtani a jde to z jedne strany od VVT. Kdyz je to zahreje, tak je ticho.