No a je to ... startér točí, benál tam jde ale nechytne.Párkrát jako, že jo ale nakonec nic.Předvčerem jsem škrábal okna tak jsem to na 10 min natočil po 2 dnech a chytlo to sice se nepravidelně ale jinak v pohodě.Další den jsem to nenakopl, vlastné na 3 vteřiny.Svíce jsem vyčistil a prostříkl ale nepomáhá nic ani ten start sprej nebo odpojení Maf..Už se mi to stalo asi před rokem ale v léťe...prý přechlastané říkal mobilní mechoš- proto jsem ty svice čistil.Jako diagnostika bluetooth - nic, noťas s Istou musím nabít.Starty- po celých 6 roků se občas zprvu trochu hádaly válce ale za 3 minuty se to srovnalo(občas to spadlo do nouzáku-chyba na válci 2 nebo 3 (misfire) ale po výmazu v pohodě)Teď je to v prdeli.........
edit: Ista neřekla nic a mechoš co dojel řekl že se mu zdá jako by to nemělo tlak ale že se s tím ještě nesetkal a mám zkusit třeba Disu.....Otevírají servis až 3ho a mám práce po kok...Mrknu na pojistky/jestli to hází jiskru- sice to sem tam zaškobrtne na okamžik ale toť vše.Nevím jestli se pokažde ukáže chyba snímače polohy vačky a toho druhého.Nicméně u předface mi to chybu hodilo.......
S čím zkusit polaborovat?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 525i 2002 M54
Re: E39 525i 2002 M54
Co čidlo na vačce ? Ale jestli ti fungovala správně diagnostika, tak by to hodilo chybu.Nebo ucpaný výfuk, třeba od rozpadlého katalizátoru.
Re: E39 525i 2002 M54
čidla ok ale už to valí - sem tam se to stane....