Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dotaz k zaplacení poplatku k členství
Dotaz k zaplacení poplatku k členství
Dobrý den, u Můj účet se objevila zpráva, že nemám zaplacený členský příspěvek a členství mi tak bylo zastaveno. Chtěl bych uvést, že dne 11.7.2022 v 09:08 hod. jsem odeslal částku 300,-Kč na č.ú.2800071914/2010, VS 3270 z č.ú. 1386700011/3030. Reference platby 63426815262. Nevím tedy, kde se stala chyba. Můžu klidně dokladovat i výpisem z účtu. Děkuji za odpověď - fandik.
Re: Dotaz k zaplacení poplatku k členství
Nic si z toho nedělej, mě to taky nikdo neprodloužil, máš moc velká očekávání 

Jenže on je pořád člen evidentně ...
No, hezky bordel… taky premyslim, proc jsem vlastne platil, kdyz jsem bez clenstvi…
-
- Člen Klubu
Ptže nehodí notifikace tomu komu by měly od poslední migrace kdysi. Předseda to prý checkuje hromadně cca jednou týdně. Leda poslat SZ upomínku Francis, btw.příslušné vlákno je zde viz: forum/viewtopic.php?f=7&t=93067&hilit=mail
-
- Člen Klubu
poplatek zaplacen dnes , doufám, že nebudu čekat 2 měsíce, jako loni
díky

Já už taky čekám asi třetí tejden a nic
Super, 11.7.2022 jsem napsal dotaz a teprve dnes, 16.6.2023 jsem dostal reakci.
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, bohužel systém opravdu přestal pracovat sám a je potřeba vsechny tyto věci dělat manuálně, takže je prostor pro chybu. Obracejte se tedy prosím na Francise nebo na mě.
Hledáme řešení jak to zas rozchodit aby to nestálo celou klubovou kasu...
Hledáme řešení jak to zas rozchodit aby to nestálo celou klubovou kasu...
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Čauky, tak tedy zdůvodnění beru a chápu. Konečně férová reakce. Díky Fandik
-
- Člen Klubu
doufám, že to týdne mi to někdo "zprovozní" ..... 

-
- Člen Klubu
no zatím nechápu proč platit za členství, když se o forum nikdo nestará....a můj chlívek v klubových autech klidně smažte, stejně se tam nedostanu 

-
- Člen Klubu
Poslals upomínku do SZ jak zmiňuju na předchozí straně? Správa beztak netuší co kdy kdo platil.
IT automatizace fóra a rok 2023 = furt Sci-fi
IT automatizace fóra a rok 2023 = furt Sci-fi

-
- Člen Klubu
jo poslal dvoum adminům....nepřečteno....
Proto jsem neplatil clensky prispevek..
-
- Člen Klubu
už ho taky nezaplatim....
seru na to

No pořád stejně na piču .... Zaplaceno 29.1. (radši s předstihem páč členství bylo do 3.3. a stejně to propadlo
Jako pánové běžte do prdele 

-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně členství je třeba v případě jakékoliv nesrovnalosti psát pouze předsedovi Francisovi - jedině on má nástroje s tím cokoliv dělat.
V současné době modul automatického klubového módu bohužel nefunguje.
Na valné hromadě jsme se teď dohodli, že se klubáků zeptáme jak chtějí situaci řešit
1. Buď se musí sehnat programátor, který to dá dokupy a přeportuje na nové phpbb. (cenově dost náročné)
2. Přejít na nové jednodušší phpbb fórum a staré fórum s pokaženou databází nechat jen read-only (levnější, ale přístup ke starým datům bude složitější)
V současné době modul automatického klubového módu bohužel nefunguje.
Na valné hromadě jsme se teď dohodli, že se klubáků zeptáme jak chtějí situaci řešit
1. Buď se musí sehnat programátor, který to dá dokupy a přeportuje na nové phpbb. (cenově dost náročné)
2. Přejít na nové jednodušší phpbb fórum a staré fórum s pokaženou databází nechat jen read-only (levnější, ale přístup ke starým datům bude složitější)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Co nefunguje? Podle výpisu z modulu uživatelů máš zaplaceno do 1.3.2025, platba přišla 29.1.2024 po upozorňovacím emailu z 28.1.2024. Aktivováno bylo ručně někdy před 1.3.2024 (kdyby později a teď bych lhal, byl by datum platnosti pozdější než 1.3.)Tomasis píše:No pořád stejně na piču .... Zaplaceno 29.1. (radši s předstihem páč členství bylo do 3.3. a stejně to propadloJako pánové běžte do prdele
- Přílohy
-
- tomasis.png (10.27 KiB) Zobrazeno 2674 x
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ahoj Milane, když to chceš tak dobře .... Reaguješ na příspěvek skoro po měsíci
Ano přišlo upozornění na blížící se konec členství měsíc předem, kdy hned ten den bylo zaplaceno. OK. Pak proběhl celý únor, přišel březen a někdy 2.3. jsem přišel o práva člena. Nasralo mě to, proto ten příspěvek. Následovala Tobě SZ schválně až 3 dny po tomto, kdy se nic nedělo. Opět bez reakce celý den. Pak mě napadla spása ve formě Martina (Fx) který vím že taky řešil neprodloužení, resp. obnovení členství. Až díky němu se to pohlo, dne 6.3. mi bylo členství obnoveno, už ses mi za to omlouval. S Martinem jsme si to na whatsupu i vysvětlovali proč tomu tak je (zřejmě to samé o čem píše Viktor - mimochodem tomu jsem také psal - bez odezvy až teď, že to je Tvá práce, že Ty jsi jediný kdo do toho může) Oba jsme se s Martinem shodli že tady je příčina lidský faktor. Takže přestaň být ublížený, že jsem si dovolil něco napsat. Ano, mohl jsem to smazat po vyřešení. Ale vzhledem k tomu, že na to nikdo nereagoval, už jsem na to zapomněl.... Výsledek - ano, byl jsem bez přístupu do členských sekcí, ačkoliv jsem měl měsíc předem zaplaceno a nasralo mě to