Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW servis JaraX - Olomoucko

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
Velpa20

BMW servis JaraX - Olomoucko

#1 Příspěvek od Velpa20 »

Zdravím všechny majitelé, milovníky, příznivce i obdivovatelé vozů značky BMW.

Konečně jsem se dal zdravotně trošku do pořádku a jsem rád, že ještě mohu alespoň touto formou veřejně poděkovat p. ing. Vážanskému i jeho týmu mechaniků.

Vím, že je nudné stále se opakovat v superlativech, ale i přesto si dovolím tvrdit, že do Olomouce na servis se sedmou 745i jezdím rád, i když tak trochu s obavou, co mi pan puntičkář objeví za větší závadu.

Šlo to rychle, šikovní kluci vyměnili oleje, filtry, náplně, brzdy, vadné a chybějící těsnění.

Kompletně prohlédli auto, sepsali pár potenciálních závad i možných oprav, popřípadě výměn pro příští návštěvu.

Manželka, kterou jsem tentokrát vzal s sebou, žasla z jejich chování k zákazníkovi, vozu i k cvrkotu na dílně, prostě profesionální přístup ve všem.

Abychom se nenudili, tak760 to bylo vozítko, kterým nás Jarax svezl, nechyběl ani odborný výklad, předvedení výbavy, ale i hodnocení vozu.

Byla i kávička, prostě O.K. vše s nadhledem, brilantností, ale i s pokorou sobě vlastní.

Pan ing. Vážanský se vždy osobně rozloučí, nikdy nezapomene na slevu při placení a ještě popřeje šťastnou cestu.

Takže za pár hodin jsme fičeli směr Brno na neplánovaný poznávací výlet.

Děkuji Všem

Fajčák
Odpovědět