Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E64 dotaz na klíč
-
E64 dotaz na klíč
Ahoj, další dotaz, mám comfort access. Jeden klíč je v pořádku, ale druhý je k jinému autu, nebudu tady rozebírat, jaký jsem idiot, že jsem si to nezkontroloval při koupi, nebo co se nakonec vyklubalo z prodávajícího. Druhý klíč je tvarově stejný, ale planžeta je samozřejmě jiná a na zadní straně, kde je na funkčním klíči napsaná frekvence, a nějaké drobnosti, je na druhém klíči kosočtverec. Je to prostě nějaký univerzální náhradní klíč k jinému autu? Popřípadě, kdyby to byl taky klíč s funkcí comfort access, jak to zjistím a půjde spárovat s mým autem diagnostikou, bez ní, nebo jen v BMW?
Re: E64 dotaz na klíč
Ak ho auto nepozna, budes musiet objednat novy kluc s CA + planzetu v autorizaku. Pocitaj cca 300 Euro
CA klíč má zezadu "dvířka" na výměnu baterky. NonCA klíč nemá vyměnitelnou baterku, takže ani ty dvířka
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

-
Já vím, je na CA. Kromě toho, že jsem idiot, jsem byl asi po vánocích tak líný, že se mi ho nechtělo otevřít
už jsem si objednal čistou náhradní planžetu. Teď ještě to spárovat s autem. Pokud mi teda fakt nechcete říct, že to nejde a ten klíč můžu vyhodit.

řekl bych, že ten klíč můžeš vyhodit... spárovat to určitě nepůjde
Max se bude vevnitř muset vyměnit čip imobilizéru (u nonCA)
Max se bude vevnitř muset vyměnit čip imobilizéru (u nonCA)
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Jestli Ti někdo odpoví, tak Fx. Možná ho zkus kontaktovat na přímo přes SZ 

-
Volal jsem do Brna do renocaru a řekli mi, že nelze, ale na to se spoléhat úplně nebudu, vzhledem k tomu, co mi říkali že nelze v Audi, a mimo Audi s tím problém nebyl.
-
Fx tady byl naposledy v roce 2003...
To se zaregistroval .... Koukej pořádně
-
- Člen Klubu
Neklesej na duchnu.. Poslední návštěva: pon 09.01.2023Jonaasisko píše:Fx tady byl naposledy v roce 2003...
Jasný, že lobisti za BMW predaje tě pošlou leda pre nové a že to nefunguje. Ale v tomhle vlákně věřím, když to projde přes "z-č-r" tak nějak poladit pujde forum/viewtopic.php?f=37&t=78720
Hlavní je potřeba přístup do CAS jednotky vozu a ten druhý CA klíč upravit transponder atp. otázka co lze v rámci možnosti, pokud má klíč aspoň kompatibilní frekvenci a elektroniku. Trochu pozbudivé i tady: forum/viewtopic.php?f=26&t=93596&p=1083 ... s#p1083101
Dejte pak vedet. Potrebuji take novy klic, zatim jsem se nerozhoupal a nikoho nekontaktoval, co vim, tak Fx ci Rokaworks by klice na sestku delat mohli. Renocar by byl az posledni volba 

A máš diamant nebo mydlo?
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

-
Diamant je předpokládám klasicky klíč s planžetou a mýdlo je se skrytou planžetou. Nebo ne? Nevím jestli se CA dělal i na diamant. Mám asi mýdlo . Už jsem sehnal v Brně kluka, který to udělá, říkal, že když to nepůjde s mým, tak nějaké prázdné klíče na CA má a mělo by to stát 2000,- v sobotu tam pojedu, tak potom dám vědět jak to dopadlo. Díky všem za komenty :-)
JJ, paráda, len aby ti potom nezmizlo auto...
Obdivujem odvahu ludí, davat vyrabat kluce neznamym ludom...
... Rozmyslajte trocha... 
Obdivujem odvahu ludí, davat vyrabat kluce neznamym ludom...

Ty máš mýdlo, když máš CA
Diamant se s CA nedělal. Ta otázka byla na kudrnáče. Si nejsem jistý, jestli Fx umí mýdlo udělat.
U diamantu je to na 100%, ale mydlo asi umí taky

U diamantu je to na 100%, ale mydlo asi umí taky
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

Ja mam mydlo, take s CA, pokud by to neslo, tak bych asi skousnul i mydlo bez CA, jen jako nahradni klic asi OK...
Fx je kouzelnik, ten bude umet vsechno
Pokud to umi Rokaworkds (na strankach maji, ze ano), tak Fx to bude s nejvetsi pravdepodobnosti umet take...
Fx je kouzelnik, ten bude umet vsechno

-
No fx je z Prahy a vzhledem k tomu že jsem od Břeclavi by to byl trochu výlet. Kontakt na toho kluka mám z druhého BMW klubu, takže snad mi auto nezmizí :-). Parkuju ho pořád doma v garáži, a nejezdím s ním moc.
NJN, musis byt dost naivny...
PetoK má pravdu, pouze nový klíč z BMW. Nejde udělat 100% klon. A hlavně to vyjde na 2/3 cenu a to bych si rozhodně připlatil.
NJN, porozmyslajte, co obnasa vyroba kluca... kto vam garantuje, ci si nejaky neznamy nevyrobi dalsi kluc ??? A co asi tak moze nasledovat ???