Ahoj všem,
prosím o radu. BMW E61 525D rv. 2004 => Motor točí, ale nenastartuje.
Diagnostika (delphi) ukazuje následující chyby:
4120 (relé vyměněno-bez výsledku); 4477; 4020; A3AA10; E104; D90410; A0B2; 9AFF
Auto mám pár týdnů, jezdilo bez větších problémů (postupně naskakovaly různé chyby). odjelo na opravu prasklé příruby, kdy zateklo do ŘJ žhavení. Ta vyměněna za novou spolu se všemi žhaviči i kabelovým svazkem (oxidace). Po kompletaci nejde nastartovat. Narazil jsem na téma rozpadlého kódu, nebo rozpárování CAS a DDE, ale můj mechanik se nezaměřuje na BMW a už si neví rady. Někdo nějaké rady a tipy po čem jít?
Díky moc.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 525D točí, ale nenastartuje
Re: E61 525D točí, ale nenastartuje
Zapojit konektor vzadu na railu
el. komplet vše zapojeno ► stále nenastartovalo. Po diagnostice v BMW kam auto nakonec muselo odjet na podvalu mi bylo řečeno že jde o to CAS / DDE, že se musí něco nakódovat.
spíše sparovat, umí to bezproblému ISTA a nevim jak na tom INPA
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
A to jako nesparovali rovnou? Vzdyt ta operace po nacteni auta trva asi minutu vcetne cekani na vypnuti hlavniho releFil-l píše:el. komplet vše zapojeno ► stále nenastartovalo. Po diagnostice v BMW kam auto nakonec muselo odjet na podvalu mi bylo řečeno že jde o to CAS / DDE, že se musí něco nakódovat.

Jo tak to kdybych věděl... stejně ani to žhavení podle mě není OK (vyměněn kabel. svazek, řj. žhavení i všechny žhaviče). Když otočím klíčem, na vteřinu se rozsvítí kontrolka žhavení a hned zhasne. Jak otočím motorem, znovu se rozsvítí žhavení, auto točí a nechytne... Auto chytá normálně jen když je nad 5°C cca. nebo zkrátka teplo. Jinak to točí a nic. Chytí až třeba na pošesté... Nějaký tip po čem jít?Fx píše:A to jako nesparovali rovnou? Vzdyt ta operace po nacteni auta trva asi minutu vcetne cekani na vypnuti hlavniho releFil-l píše:el. komplet vše zapojeno ► stále nenastartovalo. Po diagnostice v BMW kam auto nakonec muselo odjet na podvalu mi bylo řečeno že jde o to CAS / DDE, že se musí něco nakódovat.