Ahoj, prosím o radu, nemá někdo zkušenost s touto chybou? Všude jsem na internetu četl, že se tato chyba týká čerpadla předzásobování nafty, tak jsem ho rovnou vyměnil za nový od Pierburg. Ještě jsem vyměnil relé, které toto čerpadlo ovládá. Koukal jsem i na podávací čerpadlo v nádrži a sací koš byl čistý. Palivový filtr mám samozřejmě také vyměněný. Dále jsem řešil, že to může způsobovat velký přepad vstřikovačů - dva měli vysoký, vyměnil jsem je za nové, které jsem sehnal relativně výhodně na Bazoši, zbytek jsem poslal na otestování na stolici - byli v pořádku. Čekal jsem, že tímto bude po problému, ale po pár ujetých kilometrech byla chyba opět zpět. Tak jsem vyměnil poslední věc u které jsem čekal že bude problémem DRV ventil na vstřikovacím čerpadle... A také nic. Po ujetí asi 130 km je chyba zase uložena v jednotce.
Podle internetu by měl být předzásobovací tlak v rozmezí od 3,2 do 4,2 barů, tak mi nepřijde nízký. Na naftové hadice jsem koukal a nevypadá, že by někde unikala nafta a ani není nikde cítit. Nemohl by to třeba dělat snímač tlaku nafty na palivovém filtru? Předem děkuji za odpovědi.
Auto: E46 330d rok 2000 135KW