Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bmw e46 325i problém s vybíjením baterky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Checo

Bmw e46 325i problém s vybíjením baterky

#1 Příspěvek od Checo »

Zdravím vás tady na fóru, chtěl bych poradit jestli tady neměl někdo podobný problém jako ja. Na aute mi umřel altik tak jsem ho dával cely repasovat a od té doby se mi nepravidelně vybijí baterka v aute. Mam podezření právě na to ze by to mohli dělat diody v alternátoru protože občas kdyz nechám klíček v druhé pozici tak mi problikava dobíjení. Altik dobíjí jak ma to mam zmerene, zkoušel jsem měřit odběr přes pojistky abych zjistil jestli tam je nějaký odběr proudy ale žádný odběr tam nebyl, ježek topeni je vyměněny ten to nedělá. Takže si myslim ze by to mohli dělat pravý ty diody v altiku, na zahraničních fórech jsem četl ze můžou vybijet baterky. Elektrice vubec nerozumím :) tak jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo podobnou zkušenost. Díky za případnou odpověď :D
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Bmw e46 325i problém s vybíjením baterky

#2 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Ahoj, no hele jestli ti problikává dobíjení, tak opravdu první vyřeš tohle a pak se můžeš vrtat v autě dál.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

Re: Bmw e46 325i problém s vybíjením baterky

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Tak si změř odběr na baterce v klidovém stavu a pokud tam nějaký bude, zkus odpojit motorový plus - jedna matka a víš hned.
Odpovědět