Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problém při startování
Problém při startování
Ahoj lidi, potřebuji radu zkušených . Mám BMW e46 2.0 110kw coupé, poslední dobou mi po delší době stání nechce auto nastartovat , točí to ale nechytne. Diagnostika nic neukazuje, kupovala jsem i novou baterku ale po každé když to chci nastartovat, tak baterka je téměř vybitá. Už si nevíme rady čím by to mohlo být. Nevíte náhodou ? Nebo nedokázal by někdo poradit, na co se podívat ? Moc děkuji
Re: Problém při startování
Proběhl už nějakej servis krom baterky?
Vše co nám bylo doporučeno vyměnit se vyměnilo. Dnes už ani přes kabely jsme nenastartovali. Pak se dala baterka na nabíječku a chytlo to hned.
No něco v tom autě má odběr i po vytáhnutí klíčku ze spínačky. Takže najít ideálně servis, kde mají termokameru a s tou uvidí, která jednotka apod. tohle dělá.
A doporučuju koupit kvalitní kabely, pak přes ně nastartujete. Anebo malej booster, luxusní záležitost, například značka Topdon.
A doporučuju koupit kvalitní kabely, pak přes ně nastartujete. Anebo malej booster, luxusní záležitost, například značka Topdon.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Dost často v E46 žere baterku vadný ježek topení. To jen tak první věc, na kterou bych se podíval... případně ho můžeš odpojit po nabití baterky a další dny zkusit nastartovat.
Druhá věc je + pól v motorovém prostoru pro připojení strtovacích kabelů .. zkus si na něj sáhnout, jestli není horký.
Druhá věc je + pól v motorovém prostoru pro připojení strtovacích kabelů .. zkus si na něj sáhnout, jestli není horký.