Zdravím všechny,
mám obrovské dilema jestli sáhnout po zánovní G60 (550E) v sedanu z Německa. Motor i podvozek jsem si vyzkoušel a vše je pro mě zcela ideální.
Problém je se zavazadlovým prostorem, tj. zvažuji jestli vzít sedan (ihned), nebo touring (počkat jelikož se teprve vyrábí).
Dotaz do pléna pro všechny vlastníky (uživatele) 5tkové řady v sedanu:
1) Vlezou se do kufru 3x 23kg kufry do letadla a příp. někam příruční zavazadla (3x malý batoh)?
2) Lze pohodlně převézt ve voze obuté 4x 19" kola? Např. 2 do kufru a 2 na sedačky.
Přecházím z SUV a Liftbacku, tudíž jsem tyto problémy nemusel řešit. Nyní nemám ani ty kufry, abych si to vyzkoušel sám.
Jestli budu k sedanu na tyto věci potřebovat ještě jedno auto na stěhování a cestování na letiště, tak je otázka jestli ještě půl roku až rok nepočkat na zajetý touring.
Díky moc.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW G60 (550E) sedan - velikost zavazadlového prostoru
Re: BMW G60 (550E) sedan - velikost zavazadlového prostoru
Prosím o příp. reakci kohokoliv s BMW 5 v sedanu. Nemusí to být 2024 model. Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče kol tak 4ks R20 tam šlo narvat tak tak při sklopených zadních sedadlech.
Kufry atd není problém.
BTW k té motorizaci, na ty hybridy velký pozor, ty malé baterky tam dostávají strašnou sodu, v předchozích generaci umí odejít už ve 150kkm. Je to problém řešitelný jen a pouze větší baterií.
Kufry atd není problém.
BTW k té motorizaci, na ty hybridy velký pozor, ty malé baterky tam dostávají strašnou sodu, v předchozích generaci umí odejít už ve 150kkm. Je to problém řešitelný jen a pouze větší baterií.
Problém je, že teď se dělá v hybridu vše a čisté benzín už není. Kdybych vzal starší benzín bez hybrida bude více klesat na ceně. V ideálním stavu to koupím do 10k a po 5 letech prodám.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem na to koukal a dle všeho se soudruzi v Mnichově chytili za nos.
Baterie v G60 je skoro 2x větší než v minulé generaci, tj životnost se dá předpokládat určitě minimálně 2x taková, spíš 3x taková.
Takže asi je po problému.
Právě to byl duvod proč mě kdysi přestali hybridy zajímat.
Aby to něco vydrželo, tak buď slabý elektromotor, nebo velkou baterii. BMW si vybralo tu lepší cestu.
Baterie v G60 je skoro 2x větší než v minulé generaci, tj životnost se dá předpokládat určitě minimálně 2x taková, spíš 3x taková.
Takže asi je po problému.
Právě to byl duvod proč mě kdysi přestali hybridy zajímat.
Aby to něco vydrželo, tak buď slabý elektromotor, nebo velkou baterii. BMW si vybralo tu lepší cestu.