Ahoj všem,
potřeboval bych poradit s problémem u svého BMW 5 E60 xDrive. Už loni jsem řešil vibrace, které se objevovaly po delší jízdě na dálnici, a letos se situace znovu opakuje. Vibrace začnou být patrné po ujetí cca 250–300 km v kuse, a to při rychlosti kolem 140km/h, když držím nohu na plynu. Pokud nohu z plynu sundám, vibrace zmizí. Po delším nájezdu 600-800 km se vibrace postupně zhoršují natolik, že musím zpomalit na cca 90 km/h, protože auto vibruje jako na dlážděné ulici. Když auto nechám přes noc vychladnout, vibrace ráno zmizí a jízda je opět plynulá.
Pneumatiky a kola mám v pořádku, pravidelně vyvažované, geometrie každý rok.
V servisu se dělal repas rozvodovky ATC300 (ale nevím co přesně), vyvažování kardanu a výměna šroubů kardanu (ty jednorázové od BMW). Po opravě auto najelo asi 10tis km bez problémů a teď to začalo znovu. Pokud repas ATC300 nebyl proveden kvalitně, mohlo by se něco opět „rozjíždět“? Např. spojky nebo ložiska v rozvodovce?
Může být problém v hardy spojce? Je možné, že se po zahřátí deformuje nebo mění vlastnosti? Vibrace jsou závislé na zátěži, což by mohlo poukazovat na problém v přenosu síly.
Jinak to celé začalo když jsem loni měnil olej v rozvodovce a obou diferenciálech (oleje jsem použil správné), poté jsem hned jel do zahraničí a po 850Km to začalo poprvé vibrovat.
Budu rád za vaše rady nebo zkušenosti s podobným problémem. Dík
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.