Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Raadja

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Ahoj, platil jsem minulý týden v pátek, banka peníze poslala v pondělí, zatím nemám přístup do členské sekce, ani nemohu odpovídat na témata atd. Prosím o odemčení. Variabilní symbol je 1252, přihlašovací jméno Raadja
Studna

#2 Příspěvek od Studna »

Uživatel píše:Ahoj, platil jsem minulý týden v pátek, banka peníze poslala v pondělí, zatím nemám přístup do členské sekce, ani nemohu odpovídat na témata atd. Prosím o odemčení. Variabilní symbol je 1252, přihlašovací jméno Raadja

Musíš počkat, cca 5-7 dní od odeslání peněz z účtu. Pokud správně počítám, tak dnes je 3tí den. Vydrž Brťka, vydrž.
Boriss23

#3 Příspěvek od Boriss23 »

Studna píše:
Uživatel píše:Ahoj, platil jsem minulý týden v pátek, banka peníze poslala v pondělí, zatím nemám přístup do členské sekce, ani nemohu odpovídat na témata atd. Prosím o odemčení. Variabilní symbol je 1252, přihlašovací jméno Raadja

Musíš počkat, cca 5-7 dní od odeslání peněz z účtu. Pokud správně počítám, tak dnes je 3tí den. Vydrž Brťka, vydrž.

Tome...on byl Prťka :P
Studna

#4 Příspěvek od Studna »

Boriss23 píše:
Studna píše:

Sakra, ty jsi ale puntičkář :lol:
jumper
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jumper »

Studna píše:
Boriss23 píše:
Studna píše:[quote="Uživatel"]Ahoj, platil jsem minulý týden v pátek, banka peníze poslala v pondělí, zatím nemám přístup do členské sekce, ani nemohu odpovídat na témata atd. Prosím o odemčení. Variabilní symbol je 1252, přihlašovací jméno Raadja

Sakra, ty jsi ale puntičkář :lol:[/quote]

Nene, on se jmenoval Brťka a oni mu říkali Prťka :cool2:
bmwfil

#6 Příspěvek od bmwfil »

jumper píše:
Studna píše:
Boriss23 píše:[quote="Studna"][quote="Uživatel"]Ahoj, platil jsem minulý týden v pátek, banka peníze poslala v pondělí, zatím nemám přístup do členské sekce, ani nemohu odpovídat na témata atd. Prosím o odemčení. Variabilní symbol je 1252, přihlašovací jméno Raadja

Sakra, ty jsi ale puntičkář :lol:[/quote]

Nene, on se jmenoval Brťka a oni mu říkali Prťka :cool2:[/quote]

Brďka, ne? :lol:
Boriss23

#7 Příspěvek od Boriss23 »

:smich2: ..vzdycky odvedem otazku uplne nekam jinam...volove
:lol:
Studna

#8 Příspěvek od Studna »

Boriss23 píše::smich2: ..vzdycky odvedem otazku uplne nekam jinam...volove
:lol: