Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Registrace potřetí

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Ahoj všem,
Již měsíc se marně dobývám na toto fórum. Nejprve se mi dařilo se přihlásit, mohl jsem si upravit profil, ale fórum se ke mě chovalo jako k anonymnímu uživateli ( například jsem si nemohl odpovídat v tématu, které jsem založil, atd., už jsem to tu popisoval. Naivně jsem se domníval, že je to tím, že nejsem členem klubu, takže jsem zaplatil základní členský příspěvek a čekal. Po týdnu mi přišel mail o úspěšné registraci, ale přístup na fórum se mi nezlepšil. Předevčírem jsem navíc zjistil, že se už nemůžu ani přihlásit (Chyba při přihlášování! Zkuste to, prosím, znovu...) Heslo přitom vyplňuji správné. Přesto jsem si ho zkusil nechat poslat na mail, ale nic mi nepřišlo. Mohl by mi některý z adminastrátorů nějak pomoci?
Za rady typu přihlásit se znovu, na jiném prohlížeči, jiném počítači, z jiné IP, smazat cookies atd předem děkuju, nic z toho nezabralo

Raadja
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Důležité oznámení

Omlouvam se vsem uzivatelum, kterym se nejde prihlasit. Doslo k chybe v indexu uzivatelske tabulky a nepodarilo se ho zcela obnovit. Tyka se to cca 50 poslednich registraci. Prosim, zaregistrujte se znova. S pranim pekneho dne. Speedy
Odpovědět