Jsem nováčkem a chtěl bych se zeptat kde se všude dá využít členská karta? Všiml sem si že třeba DELL ji využil ke slevě v diesel techniku na chiptuning!! Jsou i jiné či podobné způsoby využití popřípadě kde? Děkuji moc za info. Machane
existuje seznam firem, u kterych mame jako klubaci slevu .. namatkou treba elit, autokelly ted je v jednani i sleva na povinny od CPP atd ... seznam je v clenske sekci kam maji pristup pouze clenove
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
machane píše:Jsem nováčkem a chtěl bych se zeptat kde se všude dá využít členská karta? Všiml sem si že třeba DELL ji využil ke slevě v diesel techniku na chiptuning!! Jsou i jiné či podobné způsoby využití popřípadě kde? Děkuji moc za info. Machane
No já bych si nic moc neplánoval,máte jí vůbec někdo?
Naposledy jsem platil cca pře měsícem,podruhý.Kartu jsem nedostal ještě žádnou.Už jsem Ti i psal SZ,ale taky nic.Já jí až tak nepotřebuju,ale když už ta možnost je.
To by bylo super.Mě žádná nedorazila.Až to bude aktuální,pošli mi kdyžtak SZ s adresou,já Ti řeknu jestli je OK (i když by měla bejt) popř. Ti pošlu jinou.
milonovo píše:To by bylo super.Mě žádná nedorazila.Až to bude aktuální,pošli mi kdyžtak SZ s adresou,já Ti řeknu jestli je OK (i když by měla bejt) popř. Ti pošlu jinou.
Myslím, že Pavel používá adresy uvedené v členské sekci. Pokud není kompletní, tak si vyžádá přes SZ nebo mail. POsílá v obálce T-mobilu, snad nemáš nějaký dluhy, že tmobile obálky neotvíráš?