Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jakto ze nemohu vkladat soubory?(obrazky)

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mathias22 »

ahojte admini,chtel bych se zeptat,jakto ze mi nejdou vkladat obrazky do fora?dotedkaa mi to slo,ale jak chci tedka neco poslat,tak nemam moznost ptz. tam neni nic psano,jnm okno na text a nahled tematu,predtim sem tam mel vlozit soubor! :?: :?: :?:
plysakmartin

#2 Příspěvek od plysakmartin »

to nejspíš bude tím, že nejsi platící :wink:
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mathias22 »

ale predtim mi to slo,a taky sem nebyl platici!to bylo jako jen na vyzkousenou?
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

jde to pouze v bazarku pro neplatici.
mathias22
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mathias22 »

ok diky
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fantucci »

taky jeden rychlý dotaz - do topicu "Členové BMW Klubu" v sekci "Informace pro členy OS BMWKLUB ČR" jsem chtěl taky vložit svůj ksicht, ale vůbec se mi nenabídne možnost připojit soubor.
Tzn, že do této sekce se mohou vkládat soubory jen přes imageshock atd? Ve FAQ jsem se nic konkrétně na toto nedočetl - snad jsem to nepřehlídnul...
Nebo někdo ví, že můj ksicht je tak strašnej, že mám omezený práva? :)
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
globusman
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od globusman »

Fantucci píše:taky jeden rychlý dotaz - do topicu "Členové BMW Klubu" v sekci "Informace pro členy OS BMWKLUB ČR" jsem chtěl taky vložit svůj ksicht, ale vůbec se mi nenabídne možnost připojit soubor.
Tzn, že do této sekce se mohou vkládat soubory jen přes imageshock atd? Ve FAQ jsem se nic konkrétně na toto nedočetl - snad jsem to nepřehlídnul...

Zřejmě je to tam přednastaveno, protože já to tam taky nemám. Takže xicht máš asi v pořádku :-D
Killca

#8 Příspěvek od Killca »

Fantucci píše:taky jeden rychlý dotaz - do topicu "Členové BMW Klubu" v sekci "Informace pro členy OS BMWKLUB ČR" jsem chtěl taky vložit svůj ksicht, ale vůbec se mi nenabídne možnost připojit soubor.

hehe :-D

ale stejne je to pres imageshack lepsi, protoze na nej muzes hodit jakkoli velkou fotku, jen zaskrtnout ze chces mensi a ono tito vyplivne peknou fotku 800x600 ktera presne odpovida rozmerum fora a nikdo nemusi prejizdet obrazovkou doprava doleva jak dement, coz nekteri nevedi, samozrejme to jde upravit v malovani, ale proc se tim srat kdyz je to na image tak lehky :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět