Chtěl bych změnit NICK, je to možné? Když jsem se kdysi registroval, tak mi to v něm nepovolilo "ť". Použil jsem teda jiný, ale chtěl bych to mít na všech fórech kam chodím stejné.
Jiné fóra, které jedou na stejném základu to "ť" bez problémů pustily, tak si myslím, že by to mohlo jít i tady....
ja se pridavam, nevim jestli mi to nedoslo pri registraci, nebo sem byl zblblej anglickym webem ze se nedaj delat hacky, ale chtel bych mit normal "Killča"
Killca píše:ja se pridavam, nevim jestli mi to nedoslo pri registraci, nebo sem byl zblblej anglickym webem ze se nedaj delat hacky, ale chtel bych mit normal "Killča"
Až se budeš chtít přihlásit v zahraničí tak budeš v pr****
Killca píše:no tak nez bude bmwklub cr mezinarodni, tak to uz budu mit pasata kombi a budu si menit pliny
Zřejmě jsi mi nerozuměl, myslel jsem až se budeš chtít přihlásit ze zahraničí na klub.cz
jo takle, no to je pravda, ale jeste nikdy sem na dyl jak den neopustil ČSR takze se to asi nestane, pripadne by se nejak obtizne dala instalnout ceska klavesnice do winu
Killca píše:no tak nez bude bmwklub cr mezinarodni, tak to uz budu mit pasata kombi a budu si menit pliny
Zřejmě jsi mi nerozuměl, myslel jsem až se budeš chtít přihlásit ze zahraničí na klub.cz
jo takle, no to je pravda, ale jeste nikdy sem na dyl jak den neopustil ČSR takze se to asi nestane, pripadne by se nejak obtizne dala instalnout ceska klavesnice do winu
nebo by se dalo to č v zahraničí odněkud z textu nakopírovat do políčka pro přihlašování - asi i jednodužší
matal píše:[quote="Killca"]no tak nez bude bmwklub cr mezinarodni, tak to uz budu mit pasata kombi a budu si menit pliny :-D
Zřejmě jsi mi nerozuměl, myslel jsem až se budeš chtít přihlásit ze zahraničí na klub.cz :wink:
jo takle, no to je pravda, ale jeste nikdy sem na dyl jak den neopustil ČSR takze se to asi nestane, pripadne by se nejak obtizne dala instalnout ceska klavesnice do winu :)
nebo by se dalo to č v zahraničí odněkud z textu nakopírovat do políčka pro přihlašování :-D - asi i jednodužší ;-)[/quote]
Start->All Programs->Accessories->System Tools->Character Map funguje všude
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé