Speedy(a ostatni k tomu opravneni): Slo by zmenit tu hlasku kde to rika ze neni opravneni tak, aby psalo ze smi prispivat pouze clenove bmwklubu o.s.? Nemnozily by se dotazy proc to nejde...
no když bude napsáno např: do této sekce smí přispívat pouze členové bmwklubu čr o.s. (platící) tak to snad každej průměrně inteligentí jedinec pochopí
Ja bych to neresil. Pokial VH za tyden odsuhlasi uzamceni, bude z toho ovela vacsie halo jak ted A vsetci necleni (vetsina) budu zase psat jake sme svine a podobne...
100RM píše:Ja bych to neresil. Pokial VH za tyden odsuhlasi uzamceni, bude z toho ovela vacsie halo jak ted A vsetci necleni (vetsina) budu zase psat jake sme svine a podobne...
po pravde, jsem z toho znechuceny.... i kdyz se mi napad zamknout to nelibil a byl jsem celkem proti, tak po tomto jsem jednoznacne pro zamknuti....
Nj, nakoniec bohudik (resp. mozna bohuzial) doslo na moje slova, ze ked sa to zamkne, bude tu ovela vetsi klid a bude tu o dost "prijemnejsie" prostredie.
100RM píše:Nj, nakoniec bohudik (resp. mozna bohuzial) doslo na moje slova, ze ked sa to zamkne, bude tu ovela vetsi klid a bude tu o dost "prijemnejsie" prostredie.
bmwfil píše:Ale to je potom potřeba uzamknout kompletně...
neboj
ale to myslim, ze on mysli zamknout uplne total uplne, jakoze te to pusti na stranku kde ti oznami ze dokud se neregnes a nezaplatis, neprectes si ani pozdrav
a celou stranku oreklamovat a jako pokracovani nutnost kliknout na 10 reklam
bmwfil píše:Ale to je potom potřeba uzamknout kompletně...
neboj
ale to myslim, ze on mysli zamknout uplne total uplne, jakoze te to pusti na stranku kde ti oznami ze dokud se neregnes a nezaplatis, neprectes si ani pozdrav
a celou stranku oreklamovat a jako pokracovani nutnost kliknout na 10 reklam
youwee píše:Speedy(a ostatni k tomu opravneni): Slo by zmenit tu hlasku kde to rika ze neni opravneni tak, aby psalo ze smi prispivat pouze clenove bmwklubu o.s.? Nemnozily by se dotazy proc to nejde...
Bohužel, tohle není úplně jednoduchý, protože ta hláška je univerzální. musel bych to dost překopat a protože se to stejně celé zamkne, měnil bych to 2x