Bohuzel nedokazu zodpovedet tvoji ptazku, ale muzu ti rict svoji zkusenost. Ve sve 123d mam taky automat s padly na volantu a rovnou ti reknu, ze velka vyhra to neni. Proc? Protoze kdyz radim manualne, tak necekam, ze mi do toho zasahne automat. V praxi to znamena, ze jedu napr. na 3 rychlostni stupen, uz jsem v cervenych otackach, reknu si, ze chci zaradit ctyrku, ale tesne nez zmacknu padlo, ze zaradim, tak me automat o pul sekundu predbehne a zaradi sam. Ja pak pul sekundu na to zaradim taky, ale to uz jsem zaradil petku, ale to uz je (abych citoval Ivanku, kamarade...) cela moje rezie v prdeli.

Jinymi slovy, pokud chci z auta vyzdimat co nejlepsi akceleraci, tak radici paku z Dcka k sobe do M/S modu, a cihlu na podlahu. Moje rada je neinvestovat do padel, jsou spis pro paradu a oslnovani holek nez na realne pouziti. Nedavno mi kamarad pujcil Jaguara XKR s padly na volantu...ano, tam to radi opravdu kdyz ja zmacknu padlo, tak to ma vypadat. Verim tomu, ze u eMkovych bavek to bude stejne.