Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
cikáni Jižní Město - krádež BMW 525
-
varuju tímto všechny majitele BMW žijící na Jižním Městě nebo v okolí, v pondělí mi na hostivaři ukradli uvedené vozidlo, v pátek ráno mi ho po honičce s Policií ČR vrátili(SPZ ukradli z jiné e34 stojící opodál, majitel se divil, když dorazil na místo a auto nebylo jeho), 2 cikáni během honičky přeskočili na kruháku obrubník, urazili mi půlku nárazníku a vanu motoru, takže sem štastný, že mam zase kam vrážet peníze, ale hlavně, že ho mam zpátky - zároven tímto děkuji Policii ČR, která se i přes překážky kladené vlastním vedením, ukázala ve velice dobrém světle a pomohli mi 

-
-
Lion píše:Praha je krásný město až na tu kriminalitu...Tak je fajn, že je chytli..Bych jim to nechal tu škodu zaplatit, že by z toho možná aj zbělali..
no oni utekli, takže dál hrozí krádeže, takže bacha na auta

-
- Kontaktovat uživatele:
akce jako vystrizena z protokolu o kradezi me byvale E34, taky honicka, skoky pres obrubnik atd ...
po kradezi se ale z lestenky stalo auto na dojezdeni (nezustal jediny plech bez tukance, vsechny kola k.o., starter k.o., interier poniceny, spinacka a zamky k.o., vse samozrejme dukladne "vycisteno" - naradi, rezerva, radio, i ty debilny vypalene cdcka)
po kradezi se ale z lestenky stalo auto na dojezdeni (nezustal jediny plech bez tukance, vsechny kola k.o., starter k.o., interier poniceny, spinacka a zamky k.o., vse samozrejme dukladne "vycisteno" - naradi, rezerva, radio, i ty debilny vypalene cdcka)
-
milo píše:jo a taky ukradena zadni spz z jine e34 a nalez auta az na druhy pokus (pri prvni honicce to v pruhonicich na benzince udajne poslali v kilu pres obrubniky, tak to benga zabalili)
verbež zajebaná, střílel bych to na potkání. mě naštěstí interiér zůstal komplet, i rádio tam nechali nový uplně, vyměnili mi všechny 4 pneumatiky, zůstali mi tam ovšem moje plecháče. plechy netknutý zvenku, jen ten nárazník, a při výskoku na obrubník ohnuli ráfek jeden a asi i rameno. a taky ten smrad zatuchlej po nich vevnitř.. abych to pak vydezinfikoval po nich

buzeranti jedny vymrdany, to snad neni mozny !!!! takovýhle kokoty bych střílel !!! mě zas včera nějaká píča poškrábala celej bok auta, dal jsem si ho jen na jeden den na parkoviště, jinak parkuju přímo před barákem, protože nám měli ráno sekat trávník a byl jsem línej vstávat, tak jsem ho přeparkoval už večer. Kurva kdybych tak věděl kdo to byl, tak bych mu narval koště do prdele aby si to pamatoval curak jeden. fakt jsem nasranej, ale ty to máš horší, upřímně tě lituju. Docela zírám že se s nima benga honili po Praze...a taky nechápu, že v tom ty pičusové černý jen tak v klidu jezdili---fakt neuvěřitelný
-
wojta píše:buzeranti jedny vymrdany, to snad neni mozny !!!! takovýhle kokoty bych střílel !!! mě zas včera nějaká píča poškrábala celej bok auta, dal jsem si ho jen na jeden den na parkoviště, jinak parkuju přímo před barákem, protože nám měli ráno sekat trávník a byl jsem línej vstávat, tak jsem ho přeparkoval už večer. Kurva kdybych tak věděl kdo to byl, tak bych mu narval koště do prdele aby si to pamatoval curak jeden. fakt jsem nasranej, ale ty to máš horší, upřímně tě lituju. Docela zírám že se s nima benga honili po Praze...a taky nechápu, že v tom ty pičusové černý jen tak v klidu jezdili---fakt neuvěřitelný
u tebe asi zafungovala typická česká vlastnost - závist

sou to normální drzý zmrdi cigánský, věděj, že se v tomhle trapnym státě z toho stejnak dostanou, tak v tom jezděj jako by to bylo jejich...
-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:Tak to gratuluji, že to dopadlo jen tak a nepřišel si o káru a policii všechna čest, tak to má vypadat
Přesně tak!
Jinak je to velká bolest, to co popisuješ

Fascinuje mě jak se kluci rychle zabydleli v tvem Bmw jak ve vlastním, to bych fakt těžko vstřebal

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem z Jižního města a E32 mi zatím chtěli ukrást jednou - domrdalí spínačku tak že jsem v ní neotočil ani originálním klíčem, ale neodjeli a nedávno mi ukradli zadní znak. Před 3 dny mi závistivej soused poškrábal klíčem Omegu, 2x levé dveře + levý zadní blatník (už je podané trestní oznámení...), ale nic jiné se mi zatím s autem nestalo. Zmrdi mají velký zájem o BMW, ale s Oplem se mi ještě nestalo nic, dokonce jsem to teď nechal 4 dny odemčené na parkovišti a nic. Celkem jsem to už nezamkl asi 8x, 2x jsem nechal úplně stažené okno a jednou jsem dokonce zapoměl přes noc otevřené páté dveře a nic nezmizelo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Legend1 píše:Taky jsem z Jižního města a E32 mi zatím chtěli ukrást jednou - domrdalí spínačku tak že jsem v ní neotočil ani originálním klíčem, ale neodjeli a nedávno mi ukradli zadní znak. Před 3 dny mi závistivej soused poškrábal klíčem Omegu, 2x levé dveře + levý zadní blatník (už je podané trestní oznámení...), ale nic jiné se mi zatím s autem nestalo. Zmrdi mají velký zájem o BMW, ale s Oplem se mi ještě nestalo nic, dokonce jsem to teď nechal 4 dny odemčené na parkovišti a nic. Celkem jsem to už nezamkl asi 8x, 2x jsem nechal úplně stažené okno a jednou jsem dokonce zapoměl přes noc otevřené páté dveře a nic nezmizelo.
do Opela Ti nikdo nepůjde a když se ztratí tak většinou kvůli pojištovně!! měl sem 9 omeg a nikdy nic!!
-
- Kontaktovat uživatele:
scandinavian píše:milo píše:jo a taky ukradena zadni spz z jine e34 a nalez auta az na druhy pokus (pri prvni honicce to v pruhonicich na benzince udajne poslali v kilu pres obrubniky, tak to benga zabalili)
verbež zajebaná, střílel bych to na potkání. mě naštěstí interiér zůstal komplet, i rádio tam nechali nový uplně, vyměnili mi všechny 4 pneumatiky, zůstali mi tam ovšem moje plecháče. plechy netknutý zvenku, jen ten nárazník, a při výskoku na obrubník ohnuli ráfek jeden a asi i rameno. a taky ten smrad zatuchlej po nich vevnitř.. abych to pak vydezinfikoval po nich
to mi povidej, ja takove munice promrham na tercich

Všechno co tu píšete by celkem šlo ale tohle je už drzost nadevše. Asi před rokem jse, byl v Klecanech u Prahy na náměstí s kamarádem v mojí červený e30 316i ( kterou mi později ukradli
) kamarád si šel něco koupit do obchůdku a já zůstal v autě s natočeným motorem sojící na brzdě a s peněženkou a 2 mobily na palubce. Jak jsem čekal tak jsem se nudil a jen tak si řadil kvalty. když jsem si tam dával zpátečku tak přiběhl cikán a s nožem začal řvát at mu dám tu peněženku a mobil jelikož na to nedosáhl. Pro mě jak pro 1 letýho kluka to byl šok. pak mi docvaklo e tam mám ti zpátečku a natočenej motor tak jsem jen přidal plyn a pustil spojku, kola byli trošku vytočený doprava takže jsem ho krásně autem odhodil na zem. Pak ten čůrák utekl. Takový zmrdy by jsem střílel na potkání a kdyby tak nesmrděli tak s nima topím. cca po dvou měsících později jsem šel k autu a to nikde takže kdyby ho někdo viděl. je to červená e30 316i, plast, rv 1988, má malou prorezlinu na levém předním blatníku, orig rádio a litý kanaldeky 14´, je to sedan. icq 441150450 díky a dávejte si na všechny bacha