Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

cikáni Jižní Město - krádež BMW 525

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
scandinavian

#1 Příspěvek od scandinavian »

varuju tímto všechny majitele BMW žijící na Jižním Městě nebo v okolí, v pondělí mi na hostivaři ukradli uvedené vozidlo, v pátek ráno mi ho po honičce s Policií ČR vrátili(SPZ ukradli z jiné e34 stojící opodál, majitel se divil, když dorazil na místo a auto nebylo jeho), 2 cikáni během honičky přeskočili na kruháku obrubník, urazili mi půlku nárazníku a vanu motoru, takže sem štastný, že mam zase kam vrážet peníze, ale hlavně, že ho mam zpátky - zároven tímto děkuji Policii ČR, která se i přes překážky kladené vlastním vedením, ukázala ve velice dobrém světle a pomohli mi :wink:
Slid

#2 Příspěvek od Slid »

Tak to gratuluji, že to dopadlo jen tak a nepřišel si o káru a policii všechna čest, tak to má vypadat :wink:
scandinavian

#3 Příspěvek od scandinavian »

jj, díky, řikali, že je honili už ve čtvrtek, ale Felicie 1,3 na to prostě neměla.. a v pátek ráno je v tom potkali znovu právě...
pupik33
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pupik33 »

Tak to já bych asi nepřežil poctivě střádám abych si miláčka koupil anějáká svině mi ho ukradne zastřelit zakopat.Gratuluji a mrkám na drát jak Policie zasáhla Simír by koukal
Lion
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lion »

Praha je krásný město až na tu kriminalitu...Tak je fajn, že je chytli..Bych jim to nechal tu škodu zaplatit, že by z toho možná aj zbělali.. :evil:
scandinavian

#6 Příspěvek od scandinavian »

Lion píše:Praha je krásný město až na tu kriminalitu...Tak je fajn, že je chytli..Bych jim to nechal tu škodu zaplatit, že by z toho možná aj zbělali.. :evil:

no oni utekli, takže dál hrozí krádeže, takže bacha na auta :evil: nechali auto stát na silnici, nechali v něm uplně všechno, i telefony a utekli zrmdi vyfetovaný
milo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od milo »

akce jako vystrizena z protokolu o kradezi me byvale E34, taky honicka, skoky pres obrubnik atd ...

po kradezi se ale z lestenky stalo auto na dojezdeni (nezustal jediny plech bez tukance, vsechny kola k.o., starter k.o., interier poniceny, spinacka a zamky k.o., vse samozrejme dukladne "vycisteno" - naradi, rezerva, radio, i ty debilny vypalene cdcka)
milo
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od milo »

jo a taky ukradena zadni spz z jine e34 a nalez auta az na druhy pokus (pri prvni honicce to v pruhonicich na benzince udajne poslali v kilu pres obrubniky, tak to benga zabalili)
scandinavian

#9 Příspěvek od scandinavian »

milo píše:jo a taky ukradena zadni spz z jine e34 a nalez auta az na druhy pokus (pri prvni honicce to v pruhonicich na benzince udajne poslali v kilu pres obrubniky, tak to benga zabalili)

verbež zajebaná, střílel bych to na potkání. mě naštěstí interiér zůstal komplet, i rádio tam nechali nový uplně, vyměnili mi všechny 4 pneumatiky, zůstali mi tam ovšem moje plecháče. plechy netknutý zvenku, jen ten nárazník, a při výskoku na obrubník ohnuli ráfek jeden a asi i rameno. a taky ten smrad zatuchlej po nich vevnitř.. abych to pak vydezinfikoval po nich :x
wojta

#10 Příspěvek od wojta »

buzeranti jedny vymrdany, to snad neni mozny !!!! takovýhle kokoty bych střílel !!! mě zas včera nějaká píča poškrábala celej bok auta, dal jsem si ho jen na jeden den na parkoviště, jinak parkuju přímo před barákem, protože nám měli ráno sekat trávník a byl jsem línej vstávat, tak jsem ho přeparkoval už večer. Kurva kdybych tak věděl kdo to byl, tak bych mu narval koště do prdele aby si to pamatoval curak jeden. fakt jsem nasranej, ale ty to máš horší, upřímně tě lituju. Docela zírám že se s nima benga honili po Praze...a taky nechápu, že v tom ty pičusové černý jen tak v klidu jezdili---fakt neuvěřitelný
scandinavian

#11 Příspěvek od scandinavian »

wojta píše:buzeranti jedny vymrdany, to snad neni mozny !!!! takovýhle kokoty bych střílel !!! mě zas včera nějaká píča poškrábala celej bok auta, dal jsem si ho jen na jeden den na parkoviště, jinak parkuju přímo před barákem, protože nám měli ráno sekat trávník a byl jsem línej vstávat, tak jsem ho přeparkoval už večer. Kurva kdybych tak věděl kdo to byl, tak bych mu narval koště do prdele aby si to pamatoval curak jeden. fakt jsem nasranej, ale ty to máš horší, upřímně tě lituju. Docela zírám že se s nima benga honili po Praze...a taky nechápu, že v tom ty pičusové černý jen tak v klidu jezdili---fakt neuvěřitelný

u tebe asi zafungovala typická česká vlastnost - závist :evil:
sou to normální drzý zmrdi cigánský, věděj, že se v tomhle trapnym státě z toho stejnak dostanou, tak v tom jezděj jako by to bylo jejich...
Checker
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Checker »

Slid píše:Tak to gratuluji, že to dopadlo jen tak a nepřišel si o káru a policii všechna čest, tak to má vypadat :wink:

Přesně tak!
Jinak je to velká bolest, to co popisuješ :cry: Naneštěstí bydlím taky na Jižním Městě, tohle mi nahání husí kůži....potřebuji garáž!!
Fascinuje mě jak se kluci rychle zabydleli v tvem Bmw jak ve vlastním, to bych fakt těžko vstřebal :sad2: ... ale hlavně, žeje zpět!!!!
MT-SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od MT-SPEEDY »

Ty wole a to som nechal auto stat 3 dni len tak na parkovisku, ked som bol v lete v Prahe :?: Toto vediet, tak sa tam asi radsej zo strachu neukazem :!:
martin33
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od martin33 »

kamarádovi loni švihli e34 v Petrovicích a fešák si s ní přijel na Hájích pod metro na Benzinu. Asi srdcař nějakej :lol: :lol: asi mu došla nafta chudákovi a hned byla doma :lol: :lol: plný auto jehel a stříkaček tak pak to musel nechat někde celý vydezinfikovat :!:
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Legend1 »

Taky jsem z Jižního města a E32 mi zatím chtěli ukrást jednou - domrdalí spínačku tak že jsem v ní neotočil ani originálním klíčem, ale neodjeli a nedávno mi ukradli zadní znak. Před 3 dny mi závistivej soused poškrábal klíčem Omegu, 2x levé dveře + levý zadní blatník (už je podané trestní oznámení...), ale nic jiné se mi zatím s autem nestalo. Zmrdi mají velký zájem o BMW, ale s Oplem se mi ještě nestalo nic, dokonce jsem to teď nechal 4 dny odemčené na parkovišti a nic. Celkem jsem to už nezamkl asi 8x, 2x jsem nechal úplně stažené okno a jednou jsem dokonce zapoměl přes noc otevřené páté dveře a nic nezmizelo.
martin33
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od martin33 »

Legend1 píše:Taky jsem z Jižního města a E32 mi zatím chtěli ukrást jednou - domrdalí spínačku tak že jsem v ní neotočil ani originálním klíčem, ale neodjeli a nedávno mi ukradli zadní znak. Před 3 dny mi závistivej soused poškrábal klíčem Omegu, 2x levé dveře + levý zadní blatník (už je podané trestní oznámení...), ale nic jiné se mi zatím s autem nestalo. Zmrdi mají velký zájem o BMW, ale s Oplem se mi ještě nestalo nic, dokonce jsem to teď nechal 4 dny odemčené na parkovišti a nic. Celkem jsem to už nezamkl asi 8x, 2x jsem nechal úplně stažené okno a jednou jsem dokonce zapoměl přes noc otevřené páté dveře a nic nezmizelo.

do Opela Ti nikdo nepůjde a když se ztratí tak většinou kvůli pojištovně!! měl sem 9 omeg a nikdy nic!!
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Legend1 »

Tak dnes u nás na parkovišti přes noc vykradli 7 aut a náhodou jsem zase nechal odemčenou Omegu - zase se nic neztratilo, a to byly 2 z těch aut 2 metry od mýho... Ale už si fakt na to zamykání musím dát pozor.
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hitman »

scandinavian píše:
milo píše:jo a taky ukradena zadni spz z jine e34 a nalez auta az na druhy pokus (pri prvni honicce to v pruhonicich na benzince udajne poslali v kilu pres obrubniky, tak to benga zabalili)

verbež zajebaná, střílel bych to na potkání. mě naštěstí interiér zůstal komplet, i rádio tam nechali nový uplně, vyměnili mi všechny 4 pneumatiky, zůstali mi tam ovšem moje plecháče. plechy netknutý zvenku, jen ten nárazník, a při výskoku na obrubník ohnuli ráfek jeden a asi i rameno. a taky ten smrad zatuchlej po nich vevnitř.. abych to pak vydezinfikoval po nich :x

to mi povidej, ja takove munice promrham na tercich :-D takovejch penez co by se usetrilo celemu statu a policii ...nesnasim zlodeje a fetaky, bile zlute cerne je to fuk....
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Legend1 »

Za všechno můžou černý svině!!! Všechno bych to vystřílel a zrecykloval, vsadím že mi ukradli i tu moji E32 kurvy jedny vyjebaný. Předevčírem jsem potkal jedny černý svině ve stříbrný E32, bůh ví kde k ní přišli... Ještě že mám Omegu, tu mi snad nikdo nevezme.
Anonymous

#20 Příspěvek od Anonymous »

Všechno co tu píšete by celkem šlo ale tohle je už drzost nadevše. Asi před rokem jse, byl v Klecanech u Prahy na náměstí s kamarádem v mojí červený e30 316i ( kterou mi později ukradli :( :roll: ) kamarád si šel něco koupit do obchůdku a já zůstal v autě s natočeným motorem sojící na brzdě a s peněženkou a 2 mobily na palubce. Jak jsem čekal tak jsem se nudil a jen tak si řadil kvalty. když jsem si tam dával zpátečku tak přiběhl cikán a s nožem začal řvát at mu dám tu peněženku a mobil jelikož na to nedosáhl. Pro mě jak pro 1 letýho kluka to byl šok. pak mi docvaklo e tam mám ti zpátečku a natočenej motor tak jsem jen přidal plyn a pustil spojku, kola byli trošku vytočený doprava takže jsem ho krásně autem odhodil na zem. Pak ten čůrák utekl. Takový zmrdy by jsem střílel na potkání a kdyby tak nesmrděli tak s nima topím. cca po dvou měsících později jsem šel k autu a to nikde takže kdyby ho někdo viděl. je to červená e30 316i, plast, rv 1988, má malou prorezlinu na levém předním blatníku, orig rádio a litý kanaldeky 14´, je to sedan. icq 441150450 díky a dávejte si na všechny bacha
Odpovědět