Zdravim vás tu všechny ..a zároven vás chci požádat o pomoc..v neděli 2.prosince mi bylo ukradeno doslova před nosem..moje BMW 318 is coupe vínevé barvi... Zhruba ve 14:30 minut.. sem jel služebním vozem nahodou okolo svého miláčka a nějakej zasranej cikám se mi ládoval do auta..podařilo se mi zablokovat mu cestu ale bohuzel mi ujel... Kdyby ste ho náhodou někdo někde videl.. tak kontakt na me je 720 143 700. ted popis auta... BMW 318 is Coupe r.v 93 pozn. 7S0 99-02 vínová barva, nesvítí mi pavé přední světlo... Je hodne slyšet mám tam ladák supersprinta... jinak auto je v plný výbavě kromě kuže... najeto 211 000, Prosím o kazdou radu, nebo i informaci.. Toho grázla sem přistihnul jako mi stim odjíždí .. bylo mi uplně strasne nejde to popsat.. chci ho zpátky..a toho týpka na talíři...
policajti neudělaj nic...v kolíne na obvodě sou dva do terenu na smenu... samozřejmě... sem to hned nahlásil volal sem jim když sem mu čuměl do očí... fakt hrozný vubec sem nevedel co mám dělat... uplne v píčí a celej sem se klepal... az pak me napadlo co vsechno sem mohl udelat proto aby neodjel nebo abych ho neztratil... je to v fakt neuvěřitelný... ted ho potkat tak mu rozlápnu hlavu a urvu ruce...
Doufám že se ti taky najde, jako moje E32, kterou mi vrátili před měsícem. Pochybuju že by to cikán měl na kšeft, spíš s tím bude někde jezdit, tankovat bez placení atd... nebo na díly, to by se pak někde časem mohly objevit náhradní díly na prodej.
ZKOUŠEL UJEL MI ... BAWO jezdilo hodne dobre..... za to muj firemní renol kango vubec.... takžese mu podařilo ujet...bohuzel....přibližne sem vedel smer.. i kamosi ho videli.. ale nikdo uz ho nedohnal...
Zabit ho hajzla!! Jestli si tak jeste neudelal, tak to zkus vyhlasit mezi taxikare nebo messengery, dej jim fotku a nejaky nalezny... Mohli by pomoct.
Budu koukat.. Ale v Praze ti asi moc nepomuzu.
Drzim palce at dopadnes lip jak ja!
cigani zasrany, taky mi tady jednou asi hodinu ocumovali auto a nekomu volali, pak jsem tam radeji sla a odjela, protoze se jch v tomlhe fakt bojim, od te doby jsem si poradila garaz, jsou na BMW stejne jako mi, kazdy cigan taky jezdi v BMW, nebo zigulu, nooo budu koukat jestli ho nekde neuvidim, moc me to mrzi..
ISCOUPE píše:ZKOUŠEL UJEL MI ... BAWO jezdilo hodne dobre..... za to muj firemní renol kango vubec.... takžese mu podařilo ujet...bohuzel....přibližne sem vedel smer.. i kamosi ho videli.. ale nikdo uz ho nedohnal...
tak tohle by me opravdu dostalo...videt jak mi ujizdi je mi to za tebe lito
ISCOUPE píše:bylo jediný na okresea mel sem ho kurva rád.. to asi chápete....
taky mame na Kladne jen dve BMW coupe, takze tak, skoda ze je to cerveny coupe tech je mraky, ale budu se koukat vsude am am spoustu kamaradu po CR, takze to roznesu a snad joooo.....
ISCOUPE píše:bylo jediný na okresea mel sem ho kurva rád.. to asi chápete....
taky mame na Kladne jen dve BMW coupe, takze tak, skoda ze je to cerveny coupe tech je mraky, ale budu se koukat vsude am am spoustu kamaradu po CR, takze to roznesu a snad joooo.....